Mistet ledelsen like før slutt

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2021

(G19 Kolstad 4 - 3 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Tiller tapte knepent onsdag kveld.

Jonathan Smerkerud Frønes og resten av Tiller måtte gå tomhendte hjem. Bildet er fra samme oppgjør i fjor høst.

Kort sammendrag

* Mikalsen utlignet i første omgang
* Straffemiss på overtid
* Tiller ledet 3-2
* Klarte ikke å holde ledelsen

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen hadde endelig noe å glede seg til igjen. Årets første tellende fotballkamp - og det på høy tid - og Tillers eneste konkurranseoppgjør denne onsdagskvelden, ettersom både J15- og J17-kampen ble kansellert grunnet spillere på motstanderlag i karantene.

På Kolstad Idrettspark stor var det en jevn og tett åpning, men det var vertene som kom best ut av det. Etter 24 minutter gikk rødtrøyene opp i ledelsen på en heading på et hjørnespark.

Men Tiller svarte sju minutter før pause. Et strålende angrep og god opprulling fra høyre mot vesntre, der Fredrik Myrvold fintet seg forbi et par motstandere og serverte Steffen With Størseth på fem meter til 1-1. Hans første offisielle Tiller-mål - gratulerer!

Fra ekstase til ergrelse

På overtid i første omgang misset Tiller fra straffemerket, og vondt gikk til verre da hjemmelaget tok ledelsen på nytt rett etter sidebytte.

Men de blå ga seg ikke. Først utlignet alltid så offensive Thomas Mikalsen til 2-2 på en retur etter en dødball. Tre minutter etterpå varter Størseth med et solid stykke forarbeid før Myrvolds skudd ender opp i retur fra keeper, der Fredrik Sjøvold var først på ballen og sendte Tiller i føringen med sin 3-2-scoring.

Dessverre varte jubelen ikke lenge. Kolstad snudde kampen på hodet med sine to raske scoringer, og selv om Tiller var nærmere utligning enn vertene var 5-3 i sluttminuttene, måtte Tiller se seg beseiret på knepent vis.

Neste kamp for G19-1 er søndag 6. juni kl.18.00 hjemme mot Ranheim Toppfotball.