Halvt dusin med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2021

(J14 Klæbu 2 - 6 Tiller) SØRBORGEN KUNSTRESS: J14 slo offensive Klæbu 6-2 i en treningskamp tirsdag kveld.

Ida Sofie Bye-Andersen scoret to mot Klæbu. Bildet er fra en tidligere treningskamp i vår.

Kort sammendrag

* Ledet 3-2 etter første omgang
* Kyvik-Nærland åpnet målprotokollen
* Tre nettsus fra Alstad
* Bye-Andersen med sitt andre alene med keeper

De blåkledde fra Tillerbyen har tatt store steg gjennom vinteren, og det har vært flere treningskamper preget av et høyt offensivt angrepsspill og mange scoringer.

Tirsdagens spennende duell mot likestilte Klæbu var heller ingen forskjell, men til sammenligning har blåtrøyene fått jobbet mer med arbeidet uten ball.

Etter få minutter på Sørborgen sto det 1-0 til vertene, men så våknet gjestene. Et godt slått hjørnespark ble regelrett stanget i mål fra spydspiss Luna Rebecka Kyvik-Nærland på lekkert vis.

Dog var disse nettkjenningene starten på noen kaotiske minutter som inneholdt mange mål - og derav flere flotte.

Michelle Alstad scoret Tillers andre på utsøkt vis, da et frispark fra omtrent 20 meter gikk rett i vinkelen. Og hun ga seg ikke der med det første. Ikke lang tid etterpå fikset hun blåtrøyenes tredje og en 3-2-ledelse da hun var iskald i vårvarmen alene med keeper.

Bunnsolid tredjeomgang

Ironisk nok hadde kampens andre av tre omganger ingen scoringer.

I den siste perioden fortsatte målfesten, men kun den ene retningen. Først hamret Ida Sofie Bye-Andersen inn en ustoppelig suser til 4-2. Deretter fikk Tiller straffespark etter en hands i feltet, og der var ingen ringere enn Alstad like klokkeklar som en digital urskive og satte inn 5-2.

Kampen gikk mot slutten, men Tiller hadde litt mer i det berømte varelageret. Bye-Andersen fikk en siste mulighet alene med keeper, og i likhet med sine angrepsmakkere var hun like rolig som en koronakonsert og fastsatte sluttresultatet til 6-2.

Et godt kombinasjonsspill framover og et kollektivt forsvarsspill sørget dermed for en hyggelig seier som betaling for arbeidet.

Dette lover godt for den spennende tiden vi har i vente.

Klæbu IL 2 - 6 Tiller IL