Jubeldag med storspill

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mar 2021

(J13 Flatås 2 - 6 Tiller) FLATÅSHALLEN: Tiller viste offensive takter i en treningskamp søndag ettermiddag.

J13 hadde varme omgivelser da det snødde som verst ute.


Kort sammendrag

* Tiller rett i angrep fra start
* Helgheim Bang scoret først på langskudd
* Mange offside = offensivt Tiller-lag
* Arnegård Kulvik avsluttet med dobbel nettsus


Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen gjestet Flatås sin flotte storstue i Flatåshallen denne søndagen. I kunstgresshallen spilte våre jenter en ny 9er-kamp i sin forberedelse til det som kan bli en intensiv og svært morsom vårsesong.

Tiller gikk rett i angrep tvert fløyta hørtes i hallen, og et fantastisk langskudd fra Frida Helgheim Bang sørget for tidlig jubel og 1-0-ledelse.

Og blåtrøyene benektet seg ikke når muligheten bød seg. Gjestene fra den andre siden av E6 spilte forrykende angrepsfotball, og scoringer fra Rama Abou-Salem og Nora Wilmann sørget for en hyggelig 3-1-ledelse til pause.

I andre omgang fortsatte Tiller et høyt angrepstempo, og med tanke på hvor mange offside det var i denne kampen, velger vi å bekrefte at de blåkledde alltid var på offensiven.

Vilja Nordskag scoret Tillers fjerde for dagen før det var et kjent etternavn som kom i fokus. Arnegård Kulvik, denne gang ved fornavn Mia, scoret to ganger som sørget for at Tiller vant 6-2 på imponerende vis.


Nå venter nok en god treningsuke for laget før påskeferien inntreffer, og man skulle tro at de får en hyggelig start på en ny uke.


Kampfakta

Flatås IL 2 - 6 Tiller IL
0-1 Frida Helgheim Bang
1-1
1-2 Rama Abou-Salem
1-3 Nora Wilmann
1-4 Vilja Nordskag
1-5 Mia Arnegård Kulvik
1-6 Mia Arnegård Kulvik
2-6

Treningskamp J13 9er
Søndag 21. mars 2021 kl.14.00
Flatåshallen (Flatåsen)


Laget

Leah Hassel Andersen, Melawt Rezene, Christine Finnland, Nora Wilmann, Mia Arnegård Kulvik, Maiken Skaldehaug Holmberg, Vilja Nordskag, Frida Karine Helgheim Bang, Victoria Alise Ingolfsen Sæther, Pernille Negård, Leah Hassel Andersen, Rama Abdelhamid Abou-Salem, Diya Karim Mohammad Hassan, Aciela Tiffana Tianna Brooks.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline