Kåret til den beste fotballskolen

Postet av Marius L. Larsen den 8. Nov 2020

Den beste fotballskolen i Trøndelag fant sted på TOBB Arena Sør i 2020.

Fra årets skole på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å ha fått den store anerkjennelsen av å bli kåret til den klubben i Trøndelag som hadde den beste TINE Fotballskole i 2020.

I et svært utfordrende år med en pandemi hengende over oss, har fokuset vært konsekvent på å gjøre tilbudet så trygt som mulig - i tillegg til å gjennomføre et bra sportslig opplegg.

Kåringen er basert på TINE og NFFs hovedinnsatsområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og sunt kosthold.

- Det var på TINE Fotballskole det startet for meg, og et sted jeg virkelig koste meg med fotballen. Jeg har mange gode minner derfra. Det er veldig gledelig å se at deltakelsen og ikke minst jenteandelen bare øker fra år til år, og at dette bidrar til å rekruttere flere jenter til fotballen er fantastisk. Veldig fint at så mange klubber er bevisste på det. De har virkelig fortjent denne prisen, sier A-landslagsspiller Caroline Graham Hansen.


Les også: Dette er TINE Fotballskole-vinnerne

- Det har blitt jobbet helt fantastisk, og det er gledelig å se på tilbakemeldingene at vi har klart dette på en trygg og god måte. Det er en glede for oss å gi en pris til 18 av de som har vært flotte eksempler på hvordan vi ønsker å gjennomføre TINE Fotballskole, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

- Jeg er kjempestolt av alle som var med å bidro til dette. En stor takk til alle 23 trenere som gjorde en utmerket jobb tre dager til ende, og takk til alle spillere som deltok med eksemplarisk opptreden og Fair Play. Takk også til alle støttespillere som sørget for mat og drikke samt følge opp smittevernsinstruksene. Det er tredje året Tiller arrangerer TINE Fotballskole, så dette varmet et "gammelt hjerte", sier fotballskoleansvarlig Reidar Schjei.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.