Suksess i høstferien

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2020

Et populært tiltak i høstferien ble en kjempesuksess.

Blide gutter på TOBB Arena Sør. Se flere bilder lenger ned i saken.


Tiller Idrettslag Fotball arrangerte og gjennomførte med stil et tredagers ekstratiltak i årets høstferie på TOBB Arena Sør.

For gutter 11 år og jenter 12 år var det duket for en fotballskole ledet av Reidar Schjei, som innehar Europas nest høyeste trenerutdanning og er topptrener i Olympiatoppen. I tillegg bor han for øvrig et kort steinkast unna Tillers største fotballbane.

Med seg på gjennomføringslaget hadde han Tiller-spillerne Andreas Arukwe, Jørgen Haugen og Thea Arnegård Kulvik samt tidligere Tiller-spiller Tiril Olsen.

Det var til sammen 34 spillere som var fornøyde deltakere på disse tre dagene, der det ble fokus på utvikling av grunnleggende fotballferdigheter som ballkontroll, pasninger, formasjon og posisjoneringsspill.

Uka ble avsluttet med en høytidelig 9er-kamp med innmarsj til selveste Champions League-hymnen.

- Jeg er strålende fornøyd med dette tiltaket. Det gleder mitt hjerte å høre at spillerne ga tilbakemelding om at vi gjennomførte veldig bra, også fra de som deltok på andre fotballskoler i etterkant av vår. Ifølge flere ble visjonen vår - forbedring av ferdigheter - absolutt nådd.

- Jeg vil også legge ved en ekstra skryt til klubben som har stilt opp på en sedvanlig eksepsjonell måte. I tillegg ble deltakeravgiften holdt veldig lav. Det er virkelig gøy å være en del av dette, sier primus motor Reidar Schjei.


Vi ønsker å takke alle deltakere, trenere og Reidar for en fantastisk fotballskole i høstferien.

Samtidig takker vi Norfresh for smakfull frukt gjennom hele uka.


Forza Tiller!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline