J19: Tiller 2 1 - 2 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J19-2 så ut til å knekke en dyp Vestbyen-kode, men tapte utrolig nok til slutt fredag kveld.

Marie Methi (t.v.) og Bjørk Myhre spilte tidvis rundt Vestbyen, men det hjalp lite når målene uteble.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet klart best i oppgjøret mot det som for øyeblikket ser ut til å være Byåsen-bydelens flaggskip. Spesielt Lise Finsrud var glødende langs venstresiden og Hege Snåsøy Hovdahl hadde mange perfekte hjørnespark, men det var ingen blå hoder som stakk fram.

Mot spillets gang tok gjestene ledelsen på sin første sjanse i kampen. Et skudd fra 20 meter snek seg i nettmaskene, men Tiller la seg ikke bakpå av den grunn.

Både Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen hadde prikk like sjanser til å utligne fra seks meter, men begge styringene på innlegg fra Finsrud gikk like over mål.


Optun utlignet

Man begynte å lure da Louisa Stuedahls kanon smalt i kryssfestet like etter sidebytte, men spørsmålstegnene ble erstattet med utropstegn i det 53. spilleminutt.

Synne Bye-Andersens fortreffelige innlegg fant Marie Schult Optun i feltet, som tuppet ballen forbi keeper og i mål til 1-1 fra kloss hold.

Tiller jaget sitt andre mål for kvelden. Stuedahls forsøk fra langt hold gikk like utenfor, og både Finsruds og Optuns avslutninger ble reddet av Vestbyens solide målvakt.

I det 72. minutt kom Vestbyen på en sjelden visitt på Tillers halvdel. Fra skrått hold gikk et skudd i nærmeste hjørne til 1-2, og en ny oppoverbakke måtte klatres for vertene.

Det nærmeste Tiller kom utligning helt på slutten var da en svært livlig Optun ble taklet rett før hun skulle avslutte fra nært hold, men Tillers rop om straffespark ble ikke hørt.


Kampen ebbet dermed ut i et 1-2-tap. Neste oppgjør for J19-2 er borte mot Strindheim 2 allerede mandag 21. september kl.21.00.


Kampfakta:

Tiller IL-2 1 (0) - (1) 2 Vestbyen IL
0-1 20'
1-1 Marie Schult Optun 53'
1-2 72'

3. serierunde BDO-serien J19 2. divisjon avdeling 2
Fredag 18. september 2020 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Matilde Bolghaug (k)
Hege Snåsøy Hovdahl - Malin Andersen Nordgård - Suzanne Maduga - Andrea Halseth Munkvold
Marie Methi - Bjørk Myhre - Louisa Stuedahl
Nora Negård Larsen - Vilde Winge Kristiansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Silje Strømsnes Kvingedal, Synne Bye-Andersen, Marie Schult Optun.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline