Siste nytt om senior

Postet av Marius L. Larsen den 9. Aug 2020

Regjeringen åpner ikke for kamper fra 1. september. Nå vurderes J19-serie i Trøndelag.

Blir det seniorkamper på TOBB Arena Sør i 2020?


De blåkledde fra Tillerbyen reagerte med skuffelse - men dessverre ingen overraskelse - at sesongen 2020 for våre eldste spillere er ytterligere utsatt til en stund etter 1. september.

Det ble klart på en pressekonferanse med helseministeren fredag ettermiddag. Der ble det sagt at kamper og andre arrangement for voksne personer over 20 år på normalt vis ikke er tillatt også etter den nevnte datoen.

Samtidig blir det ikke åpnet for tilskuere/deltakere for over 200 personer inntil videre. Grunnlaget er en oppblomstring i smitten av Covid-19.


Les mer fra regjeringen her.


Avgjørende mandag og mulig J19-serie

Det betyr at våre eldste spillere fremdeles ikke har et ordentlig tilbud. De må fortsatt trene med minst en meter avstand, og kamper er utelukket enn så lenge.

Allerede på mandag (10. august) skal Norges Fotballforbund i møte med helsemyndighetene. Der håper NFF å få åpnet for vanlige treninger snarest.

Samtidig er NFF Trøndelag i gang med å sondere terrenget for å gjenopprette J19-serie og øke lag i G19-klassen.

De skriver følgende på sin Facebook-side:

- Vi har besluttet å gi klubbene muligheten til å melde på ekstra lag i G19-klassen og J19-klassen for høsten 2020. Det vil bli gitt en svært kort påmeldingsfrist så her må klubbene allerede gjennom helgen ta beslutninger i sin klubb. Nypåmeldte lag vil fortrinnsvis bli satt i egne avdelinger i G19-klassen. I J19-klassen etableres klassen helt på nytt fordi vi i dag ikke har lag/avdelinger i denne klassen.


Vi kommer tilbake til beslutninger som tas.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline