Eventuell oppstart om en måned

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2020

Norges Fotballforbund (NFF) uttaler seg i forbindelse med en eventuell åpning av breddefotballen.

Våre kvinnespillere har ennå ikke fått en sesongstartdato å forholde seg til.


De blåkledde fra Tillerbyen, i likhet med mange andre tusen klubber rundt omkring i landet, krysser fingrene for at det blir et positivt møte mellom myndighetene og idretten mandag 10. august.

Mens barne- og ungdomsfotballen har fått grønt lys med kamper fra 1. august, kan fremdeles ikke spillere over 20 år trene som normalt.

NFF skriver følgende på sin hjemmeside i dag, onsdag:

"Oppstarten av breddefotballen for seniorklassene er fortsatt uavklart. NFF er invitert til et møte i Kulturdepartementet 10. august. I møtet deltar også Helsemyndighetene. Forsøk på å få framskyndet møtet fra NFF sin side har ikke nådd fram.

Alle som er involvert i fotballen forstår at vi nærmer oss en kritisk grense for avviklingen av sesongen 2020. I skrivende stund ser det ut til at vi ikke får noen avklaringer før etter møtet 10. august. Dagene etter dette møtet blir avgjørende for gjennomføringen av seriespill i 2020.

Første steg i gjenåpningen av seniorfotballen vil være å komme i gang med kontakttrening. Neste steg er naturlig nok kamper og vi vurderer at det er behov for minst to uker med trening før det er forsvarlig å spille kamper. En konsekvens av dette er at første mulige oppstartdato for seriespill er i månedsskiftet august-september. Det er laget scenarioplaner for dette – avhengig av nivå i seniorfotballen."


Les hele uttalelsen på fotball.no.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline