Synne ble fredagsvinner

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jul 2020

Synne Aunehaugen plukket opp J17s gjeve trofé.

Det var svært lite som skilte Synne Aunehaugen (t.h.) og Thea Arnegård Kulvik i J17s sammenlagtkonkurranse.


Gjennom en lang og krevende - men også nokså morsom - vårsesong der koronatreninger var høyt i fokus, har J17 vært et lag som har holdt motivasjonen oppe ved å ha en hel treningsdag kun basert på konkurranser.

Dette startet egentlig helt tilbake på samme ukedag i KVT-hallen i vintermånedene, og ble gjenopptatt etter at fotballen kom tilbake 1. april.

Det ble internt kalt for "Fair Play-fredag".

Gjennom 12 spennende fredager på TOBB Arena Sør, i snø, sludd, vind, minusgrader, skyfri himmel og ekstremhete har de mange J17-spillerne møtt opp i hopetall for å kjempe både med og mot sine lagvenninner.

Fra tilbakekomsten i april ble det ført maratontabell, og etter mange nyoppfunnede og noen kjente øvelser samt en del knallharde spillsekvenser, måtte det omkamp til for å skille toppen.

Det ble gjort på tirsdagens fellestrening, en god mulighet ettersom laget holder det gående med mange treninger i uka gjennom hele sommeren. Der ble det klart at kaptein Synne Aunehaugen trakk det lengste strået med en knepen margin.

Thea Arnegård Kulvik kom på en flott 2. plass, mens bronseplassen ble delt mellom Emilie Leirvik, Emma Jensen, Isabel Teigen og Matilde Høyem Grove i en svært jevn sluttabell.


Vi gratulerer!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline