- Nå er det bare trist

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jul 2020

Herrelagets kaptein Magnus Bjerke prøver å fortelle om reaksjonene etter dagens nedslående beskjed fra myndighetene.

Det hersker stor usikkerhet om det i hele tatt blir noen 2020-sesong for våre seniorspillere etter dagens beskjed fra helsemyndighetene. Her fra en fantastisk cupkamp mot selveste Rosenborg i fjor.


Fredag ettermiddag kom en uforventet og svært negativ beskjed fra myndighetene. Breddefotballen, fra nivå fire på herresiden og nivå tre på kvinnesiden, får ikke lov til å starte opp med kontakttreninger i løpet av juli.

Dette betyr at årets sesong, som skulle ha startet den andre uka i august, henger i en svært tynn tråd. For Tillers del gjelder dette herrelag i 3.-, 5.- og 6. divisjon og kvinnelag i 3.- og 4. divisjon.

Herrer A sin kaptein Magnus Bjerke (30) prøver å oppsummere en svært skuffende dag.

- Det er klart dette var ikke det vi hadde forventet å høre i dag. Vi trodde virkelig vi skulle få begynne med vanlige treninger igjen nå, men det fikk vi altså ikke. Det ble tidligere sagt fra helsemyndighetene at man ikke er bekymret for smitte på banen, så derfor blir dette fullstendig uforståelig fra vår side, meddeler forsvarsspilleren.


Les også:
Fotballpresidenten: - Skuffende svar fra regjeringen
- Ikke i mål før alle får trene og spille kamper


Bjerke innrømmer at det å ikke få utøve idretten han har drevet med siden han var 6 år tærer på.

- Vi har fulgt alle protokoller og regler, og har vært dyktige siden dag 1 etter vi fikk begynne å trene i små grupper og med avstand. Når man ser at samfunnet åpner opp, det fylles opp på små plasser og vi kan til og med klemme folk igjen, så er det rett og slett bare trist at vi ikke får spille fotball sammen.

- Nå vet vi ikke helt hva som skjer. Vi skal prøve å holde motet oppe, men det kommer til å koste mer krefter enn det har gjort allerede, innrømmer Bjerke.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline