Få kampen tilbake - nå

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2020

Kampene må starte igjen ganske snart.

Noen spillere har lov til å trene, men ingen får fremdeles oppleve ukas høydepunkt, nemlig å spille kamp.


Tiller Idrettslag Fotball mener at kampene i barnefotballen og vanlig trening for voksne må starte så snart som mulig.

Vi synes det er svært skuffende og merkverdig at dette ikke kan la seg realisere når smittetallene er på et lavt nivå samtidig som samfunnet gjenåpner. Nå kan man reise utenlands, sitte klemt i midtsetet i flyet og pakke seg på stranda og på puben.

Vennegjengen kan møtes på løkka og kline til i duellene.

Men fremdeles kan ikke unger ikledd sin kjente fotballdrakt spille kamp mot nabobydelen. For mange - eller egentlig for alle - er kampen ukas høydepunkt. Man trener mange ganger i uka for å bli klar til den nevnte kampen. Å kjempe med sine lagkamerater og lagvenninner, mot sine rivaler, er som å spise dessert etter en god middag.

Det er som å få bursdagsgave på bursdagen sin. Eller som å juble over en knakende god karakter.

Men foreløpig har kampen blitt tatt fra oss.


På årsmøtet for noen uker siden ble det bekreftet at antallet fotballspillere i Tiller Idrettslag er 753. Dessverre er ikke det tallet like høyt lenger. Og det blir lavere for hver uke som går.

Dette gjør oss utrolig triste. Vi hadde håpet at vi var i gang igjen allerede nå, og vi forstår at mange er usikre på veien videre.

Man har vært fantastisk flinke på mange områder. Har holdt avstand, har vasket hendene mange ganger pr dag og har vasket all fotballutstyr før og etter hver trening.

Vi har alltid fulgt føringene fra myndighetene.

Dere har vært flinke.

Vi har vært flinke.


Vi har et stort samfunnsansvar som en stor fotballklubb i en sterkt voksende bydel. Enten man er 6 år og snart skal ha på seg sine første fotballsko, eller en rutinert person på 47 som fortsatt har håp å bli toppscorer i laveste seniordivisjon.

Hvert år, hver måned, hver uke og hver dag er Tiller Fotball med å skape et trygt og engasjerende samfunn for spillere, trenere, foreldre og supportere.

På grunn av den kampen. Den cupen. Den serien.


Tidligere denne uka ble det kjent at helsemyndighetene ikke vurderer nye lettelser på restriksjonene i idretten før 1. september. Den datoen kan bety at fotballåret 2020 er ferdigspilt. Et år med håp kan bli knust før det egentlig har startet.

Men vi har fortsatt et håp.

Et håp om å fortsette med det alle i Tiller Fotball ønsker mest. Vi ønsker å få høydepunktet i uka tilbake så snart som mulig. Ikke fordi vi er over alle andre, men fordi vi mener vi må være på lik linje med resten av samfunnet.

Vi krysser alle fingre og tær selv om de er godt sammenkrøket allerede.


Næringsindustrien har fått tilbake håpet før det var for sent.

Nå er det på tide at fotballen får tilbake kampen før vi mister altfor mange.


Nå er nå - ikke 1. september.


Sportslig hilsen
Tiller Idrettslag Fotball


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline