Kategori

Publikumsinformasjon lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2020

Tiller Idrettslag Fotball inviterer til et nytt mesterskap på hjemmebane. Her er viktig informasjon til deg som publikum.

For to uker siden kunne spillerne bruke tribunen selv grunnet strengere smittevernsreglement. Nå åpner vi for tilskuere for første gang i 2020.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde gigantsuksess med Tiller-mesterskapet i straffespark for de eldste lagene lørdag 6. juni, årets første arrangement på TOBB Arena Sør. Med gode værforhold og entusiastiske spillere og trenere, førte dette rett og slett til en merkedag.

Allerede på lørdag fra kl.11.00 - 13.00 er det duket for arrangement nummer to, og dette tillates med publikum på tribunen.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne til nok en storslagen fotballfest på vår største bane. Det er meldt bortimot 30 varmegrader (!), kiosken er åpen for alle og utøverne er klare.


Men det er visse vilkår som må oppfylles hvis du vil være på tribuneplass:

* Alle arrangement av Tiller Idrettslag Fotball følger det gjeldende smittevernsreglementet. Det tilsier 200 tilskuere innenfor portene. For å komme inn på lørdag, må vi registrere deg. Det gjør vi på enklest mulig måte ved at du vippser Tiller Fotball den symbolske summen på 1 kr til nr 101586. Har du med deg barn, så legger du ved en kommentar med navnet/navnene.

* Det er inngang kun ved hovedport. Sidedørene vil bli låst for å kontrollere publikum.

* Alle må desinfisere hendene sine når de kommer. Klubben stiller ut Antibac ved inngangen.

* Det er ikke lov for publikum å entre kunstgresset mens konkurransen pågår. Det vil bli sperret av fra kiosken til hjørnet mot grusbanen.

* Alle tilskuere som ikke er i nær familie skal til enhver tid holde minimum en meter avstand.

* Føler du deg dårlig, holder du deg hjemme.


Følger alle disse reglene, så vil det bli nok en fantastisk lørdag på TOBB Arena Sør.


Vi gleder oss veldig til å ta imot dere!


Kampoppsett:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.