Herrer-1 seiret i dramatisk finale

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2020

Våre beste menn vant en svært målrik finale i Tiller-mesterskapet i straffespark.

Det ble gull for denne gjengen fra herrelaget etter en dramatisk finale. Stående fra venstre: Sondre Kroglund, Jonathan Smerkerud Frønes, Jonas Krokstad Aune, Kevin Hoven, Magnus Bjerke. Foran fra venstre: Martin Kristoffer Berdal, Sindre Myrvold Welo.


De blåkledde fra Tillerbyen arrangerte en høytidelig straffesparkkonkurranse for våre eldste lag denne lørdagen.

Selv om vi måtte fysisk stenge TOBB Arena Sør med hensyn til det gjeldende smittevernsreglementet, ble dagen en stor suksess for alle involverte.

Været spilte på lag, det var godt humør hos alle og ikke minst var det lydige spillere som fulgte beskjeder som ble gitt.

Etter innledende kamper i gruppespillet, der det var både scoringer og redninger høyt og lavt, var det duket for sluttspill basert på gruppespillets prestasjoner. Det var svært jevne resultater i 8-delsfinalene, og i kvartfinalene var det kun ett J17-lag som var igjen av jentene.


Se også: Alle resultater fra straffekonken

Der ble det et knepent 5-4-tap for G16-3, men dette guttelaget viste seg å være en knallsterk utfordrer.

Første semifinale ble spilt mellom herrer-3 og herrer-2, der sistnevnte vant 5-3. Den andre skulle 16-åringene kjempe mot herrer-1, men de måtte til slutt se seg beseiret 5-2.

Men gutta imponerte i bronsefinalen. Herrer-3, med flere gamle helter og ikke minst kanoner på laget, tapte 4-3 for G16 som dermed tok bronsen.

Finalen skulle bli enda mer dramatisk. I et rent herrer A-oppgjør mellom 1 og 2, gikk det så langt som på den fjerde runden før det ble avgjort. Herrer-1 vant til slutt hele 18-17 i en straffekonk som varte i over 13 minutter.


PS! Se semifinalene, bronsefinalen og selve finalen i opptak på vår Facebook-side!


Vi gratulerer vinnerlaget med gull, og vi ønsker samtidig å takke våre fantastiske spillere for en magisk dag på TOBB Arena Sør.

Takk også til mange hjelpere i kiosken, på banen og ved inngangen.

Og til slutt en takk til samarbeidspartner G-MAX Tiller og Coca-Cola Norge for premier til utdeling.

Dette var moro!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline