TOBB Arena Sør brøytes ikke

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mar 2020

Informasjon vedrørende våre fotballbaner.

TOBB Arena Sør forblir stengt inntil videre.


Tiller Idrettslag Fotball meddeler etter dialog med TKS-styret, som drifter TOBB Arena Sør på vegne av Tiller IL og Sjetne IL, at banen ikke vil bli brøytet grunnet utviklingen av koronaviruset.

Det samme gjelder KVT kunstgress som helhetlig eies av Tiller.

Opprinnelig skulle banene ha vært brøytet i uke 13 slik at de hadde blitt vårgrønn 1. april. Den planen vil nå utgå grunnet NFFs vedtak om ingen organiserte treninger til 1. mai.

Nå vil banene holdes stengt til langt ut i april, eller så lenge restriksjonene vil vare. Klubben bekrefter at de har dialog dersom restriksjonene om formodning skulle oppheve på en tidligere dato.


NFF Trøndelag la i helga ut ei melding om at fotballspillere som samles på forskjellige baner for egentrening. Det er stikk i strid med vedtakene fra myndighetene.

Tiller Idrettslag Fotball har full forståelse for at situasjonen regelrett er nitrist for våre spillere som ikke får gjøre det de aller helst vil her i verden, men klubben forventer at alle følger de vedtakene som blir gjort.

Vi oppfordrer til egentrening på mange forskjellige måter dersom du ikke er syk. Det kan være en skitur, joggetur, balløype eller styrke.


Helt til slutt vil vi bekrefte at uansett hva som skjer de nærmeste ukene, så skal vi tilbake til fotballbanen - sammen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline