Sølv og like langt i toppen

Postet av Marius L. Larsen den 8. Feb 2020

Sølv i futsalcup og uavgjort i toppkampen i serien. Her er oppsummeringen av helga som nettopp har vært.

Maria Alvestad Høvik i tøffe tak mot Strindheim i futsalserien, en kamp Tiller vant 6-4.


De blåkledde opplevde en svært innholdsrik helg både på parketten og pulastic-underlaget. Helga startet i Puma Cup i Kolstad Arena, der de blå stilte lag i G13-, G14- og J15-klassen.

Ett av to G13-lag avanserte til sluttspillet på søndag, mens ingen G14-lag karret seg videre. I tillegg vant J15-laget sin pulje med klar margin.

Søndagens kamper startet med at G13 nådde semifinalen etter at Kattem ble beseiret 2-0. Deretter slo de Trygg/Lade hele 5-1 som førte til en sterk finale mot Nationalkameratene. Der måtte gutta i helblått se seg slått 6-1.

G14 ville ikke være noe dårligere. Etter å ha beseiret Freidig 4-1 i åttedelsfinalen, slo de ut Vestbyen med sifrene 2-1 i kvartfinalen. Samme resultat i favør de blå ble det også i semifinalen mot Charlottenlund, men det ble tap (0-4) for Trygg/Lade i finalen.

J15 avanserte til semifinale etter å ha slått Utleira 2-0 i kvartfinalen, men mot Kattem ble det et svært knepent 1-0-tap. I bronsefinalen var alle sluser åpne da Tiller tapte 5-3.


Vi gratulerer G13 og G14 med sølv og J15 med 4. plass i Puma Cup!


Se alle resultater fra Puma Cup her


En av fire på lørdag

Lørdag var det fullt kjør med seriespill i 2. divisjon futsal for to av våre herrelag, men det var en dårlig poengfangst på parketten i Ladehallen.

Av totalt fire kamper, ble det bare én seier. Den tok Tiller 3 over Gauldal (2-1) før de tapte 0-6 for NTNUI 2.

Tiller 2 tapte begge sine kamper. Først ble det en målrik affære mot Trond (4-8) før det ble et knepent 3-4-tap for NTNUI 2.


Se tabellen i 2. divisjon futsal menn her


Uavgjort i toppkampen

Kvinnene var i aksjon i samme gymsal på søndag. Tiller startet med et tøft toppoppgjør mot Utleira som endte til slutt 2-2, men kort tid etterpå slo de blå Utleira 2 8-2.

Tiller 2 startet dagen med et knepent 4-2-tap for Utleira før det ble samme sifre mot NTNUI 2.

Søndagen ble avsluttet med en sterk opphenting og 6-4-seier over Strindheim.


Se tabellen i 1. divisjon futsal kvinner her0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline