Fossli og Stølan scoret

Postet av Marius L. Larsen den 3. Feb 2020

Tre Tiller-spillere var på landslagsoppdrag, seier i toppkampen i futsal og finaletap i futsalcup. Her er oppsummering av helga.

Tre Tiller-spillere sørget for to futsalseiere for Norge. Her fra siste kamp som Sindre Welo (første rekke nr. to f.v.) og Oskar Stølan (første rekke nr. to f.h.) spilte. Andreas Fossli er ikke med på bildet. Foto: Mats Hjertum.


De blåkledde fra Tillerbyen var opptatt fra start til slutt i helga, og det hele startet i Skopje i Nord-Makedonia.

Der var nemlig Tiller-spillerne Andreas Solstrand Fossli, Oskar Stølan og Sindre Myrvold Welo i aksjon for Norges futsallandslag som spilte EM-kvalifisering.

I første kamp mot Wales fredag kveld var Fossli og Stølan i hundre, der Fossli scoret to og Stølan ett i en knallsterk 7-2-seier. På søndag vant Norge knepent 2-1 over vertsnasjonen Nord-Makedonia.

Dermed har karene i rødt, hvitt og blått nådd hovedrunden i kvalifiseringen. Vi gratulerer Andreas, Oskar, Sindre og resten av Norge med to solide kamper!


To forskjellige finaler

Tiller var også i aksjon i flere klasser i Puma Cup i Kolstad Arena denne helga. 

I J14-klassen, som også var kretsmesterskap, tapte Tiller kvartfinalen mot Melhus knepent 2-1.

I G15-klassen var det to Tiller-lag som avanserte til sluttspillet, der det ene laget kom til semifinale. Der ble det stopp mot Freidig, men gutta i helblått mobiliserte i bronsefinalen mot Utleira, som de vant til slutt 1-0.

I G19-klassen kom Tiller helt til en imponerende finale etter å ha slått ut Heimdal hele 6-1 i semifinalen, men jakten på gull endte med sølv. Tiller tapte finalen 4-1.


Vi gratulerer G15 med bronse og G19 med sølv i Puma Cup!


Se resultater fra turneringen her


Slo topplaget rett før slutt

Det var også full futsalrunde for alle våre tre 1. divisjonslag.

Herrene spilte på lørdag, og de startet med 2-2 mot Vegakameratene og 3-3 mot Byneset. I siste kamp ble det jevnt, men et hårfint 1-0-tap for Utleira 2.

Kvinnene åpnet søndagen med 1-1 mot Ranheim før andrelaget tapte i siste sekund mot samme lag.

Deretter ble det en knallsterk 4-3-seier over serieleder NTNUI 1, der to mål fra Vilde Winge Kristiansen snudde kampen minuttet før slutt.

Helgas siste seriekamp endte 1-1 mot NTNUI 2.


Kommende søndag arrangerer Tiller futsalrunde i Ladehallen (Lade skole), hvor det begynner å tette seg til i toppen i serien.

Det blir kiosksalg, god futsal og topp stemning.

Vi håper at du tar turen til Ladehallen og heier frem ditt lag til nye bragder.

Se kampoppsettet her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline