Gull i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2019

Mange Tiller-lag i full sving i helga som var, med blant annet gull i bagasjen. Her er vår oppsummering.

Pokaljagende jenter gikk ikke tomhendt hjem denne gangen heller.


De blåkledde fra Tillerbyen utgjorde en nervepirrende futsalhelg i forskjellige haller. Lørdagen startet med seriestart i 2. divisjon herrer i Ladehallen, der Tiller 3 startet med en 3-1-seier over Tiller 2.

Videre tapte tredjelaget for Byåsen Toppfotball, før de slo Gauldal 4-3. Andrelaget slo også nevnte Gauldal 5-3 før de tapte 7-1 for studentene fra NTNUI 2.


Se tabellen i 2. divisjon herrer her


Blandet bedrift for kvinnene

Kvinnene var også i aksjon i 1. divisjon på søndag i samme hall som herrene. Der startet våre beste jenter med en 4-1-seier over Strindheim før det ble et knepent 2-0-tap for serieleder NTNUI 2. De avsluttet dagen med en 6-3-seier i lokaloppgjøret mot Kattem.

Nevnte Kattem skulle imidlertid ble hakket for store i Tiller 2 sin første kamp. Det var kun et straffemål som skilte lagene da Tiller tapte 1-0, og like knepent ble det i dagens siste kamp. I et fysisk oppgjør mot NTNUI 2, utlignet Hege Snåsøy Hovdahl studentenes tidlige 1-0-ledelse, men Tiller måtte til slutt se seg slått 2-1.


Se tabellen i 1. divisjon kvinner her


Best i to finaler

Søndagen skulle uansett ende i gledesrus.

I Flatåshallen deltok J15 med to sterke lag i Flatås Julecup, og begge avanserte til sluttspillet på søndag.

Der møttes Tiller 1 mot Tiller 2, og sistnevnte vant knepent 1-0.

Men blåtrøyene la seg ikke nedpå av den grunn. I bronsefinalen mot Charlottenlund var det enveiskjøring fra start til slutt. Synne Aunhaugen åpnet ballet med å sette en fantastisk suser av et frispark i lengste kryss, og samme spiller både doblet ledelsen og fastsatte sluttresultatet kort tid før slutt.

I finalen mot et nytt Charlottenlund-lag ville ikke det andre Tiller-laget være noe dårligere. De blåkledde hadde kvikke bein, og det viste Vilde Hulaas Grøseth til gangs. Hun dro på et aldri så lite raid fremover i banen, fintet bort to-tre motspillere og fant Hedda Vollan på bakre stolpe som hadde kveldens enkleste oppgave med å sette inn 1-0 med seks minutter igjen å spille.

Flere mål ble det ikke, og Tiller kunne dermed juble over både bronse og gull.


Se resultatene fra Flatås Julecup her

Vi gratulerer med to finaleseire!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline