J14: Tiller 5 - 2 Egge

Postet av Marius L. Larsen den 2. Nov 2019

ABRAHALLEN (SVEBERG): J14 er kretsmester i Trøndelag etter en strålende finale mot Egge lørdag formiddag.

J14 leverte soleklart årsbeste og ble fullt fortjent kretsmestere.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk hardt ut til verks, og de stresset nordtrønderne bakover i banen. Med et aggressivt press som en grunnmur, skulle det etter hvert bli scoringer også.

I det 13. spilleminutt sto Tiller skyhøyt og presset Egge i deres 16-meter. Til slutt snappet Thea Arnegård Kulvik ballen fra keeper og satte enkelt inn 1-0.

De elleville jubelscenene fortsatte etter en halvtime, og det var heller ikke måte på hvordan scoringene skulle komme. Først hamret Vilde Hulaas Grøseth inn 2-0 i lengste kryss fra 25 meter, og under minuttet etterpå lobbet Karine Ornæs Midjo elegant inn 3-0.

Midjo-dobbel og Bjørkøy-retur

Det var heller ikke snakk om å legge seg bakpå etter sidebytte.

Tiller sto frem som et solid og offensivt lag, og de kjørte på i starten av andre omgang. I det 50. minutt ble kampen punktert. Kulvik fintet seg gjennom forsvaret etter en herlig angrep, og på uselvisk måte fant hun Midjo som styrte inn 4-0 fra kloss hold.

Ti minutter senere sto det 5-0. Tuva Haukås Næss stormet fremover og traff godt på et skudd som keeper ga retur på. Inn i feltet kom løpsmaskinen Emma Dahl Bjørkøy som satte returen kontant i mål.

Helt på tampen reduserte Egge to ganger, men det spilte liten rolle for de blå.

Tiller er nemlig kretsmester i J14-klassen - best i Trøndelag!