Avsluttet med seier og bronse

Postet av Marius L. Larsen den 28. Okt 2019

G16-1 og G19-1 vant siste seriekamp, og det ble pokalfangst i Kristiansund.

G16-1 var nære på å vinne sin 0. divisjonsavdeling. Dette bildet er fra en tidligere kamp i år.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en opptur på søndag både på hjemmebane og andre steder i landsdelen.

G16-1 startet dagen med årets siste serierunde i 0. divisjon nivå 2, og møtet med Strindheim på TOBB Arena Sør ble alt annet enn spennende.

En tidlig tomålsledelse signert Sondre Aarsbog Weiseth la grunnlaget, og Kasim Vural og Eric Mulondo la på til henholdsvis 3- og 4-0 halvveis i andre omgang.

Kampen ble fastsatt til 5-0 ved Marius Stene-Olsen, og Tiller endte dermed nummer to på tabellen, kun tre poeng bak serievinneren.

Se sluttabellen i G16 0. divisjon nivå 2 høst

Solid borteseier

G19-1 har opplevd en tøff høstsesong, men de viste en enorm aldri-gi-opp-vilje i siste serierunde borte mot Steinkjer senere på søndag.

Hjemmelaget tok ledelsen på straffespark etter bare noen få minutter, men Jonas Krokstad Aune utlignet ti minutter før sidebytte.

I andre omgang presset Tiller på, og i det 67. spilleminutt hamret Henrik Langset Breivoll inn 2-1-ledelse.

Den holdt seg ut kampen, og gutta kunne endelig juble over tre deilige poeng.