J15: Strindheim 0 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2019

RUTA ARENA (LEANGEN): Tiller er kretsmester i J15-klassen etter seier over Strindheim onsdag kveld.

Kretsmesterne! På bildet mangler Emilie Leirvik, Ine Smemo, Hedda Vollan, Silje Harmens og Maria Vindedal.

Tiller kunne bli kåret til Trøndelags beste J15-lag denne onsdagskvelden, og på østsiden av byen ville spillerne kledd i hvitt og blått bli akkurat det.

Allerede etter fem minutter fikk Hedda Stuedahl-Karlsen til et godt skudd fra skrått hold, men forsøket gikk midt på keeper. Rett etterpå kom kaptein Synne Aunehaugen til en lignende mulighet fra andre siden, men denne gangen gikk ballen over mål.

Tiller var virkelig på hugget til å begynne med, og Maria Høviks langskudd holdt på å duppe under tverrliggeren, men hjemmelagets keeper hang med på notene.

Best i begge 16-meterne

Det gjorde også Tiller-keeper Ayla Latifi. Først rettet hun opp et utspill ved å redde alene med Strindheims spiss, og kort tid etterpå reddet hun mesterlig i lengste kryss på et frispark. På den påfølgende corneren tok hun også styringen fra bakre stolpe.

Tiller hang kanskje litt i tauene i noen minutter, men mot pause fortsatte de stormløpet mot vertenes 16-meter.

Først fikk Aunehaugen en gyllen mulighet, men rett før hun skulle bredside ballen forbi en utrusende keeper, ble forsøket blokkert i siste liten.

Deretter traff Stuedahl-Karlsen nettveggen fra kloss hold på et innlegg fra Sandra Halseth.

Kapteinen avgjorde

Men så ble det imidlertid jubel. Akkurat i det trenerne knapt nok hadde rukket seg ut av garderoben etter sidebytte, ble det 1-0 til gjestene fra sørsida. Aunehaugen og Vilde Hulaas Grøseth vartet opp med lekre kombinasjoner før førstnevnte banket ballen i lengste hjørne.

Resten av omgangen var - kanskje forståelig nok - preget av mye frem og tilbake. Strindheim prøvde å stresse gjestene til å gjøre feil, men Tiller hadde bestemt seg i denne kampen.

Selv om både Stuedahl-Karlsen og Hulaas Grøseth hadde en god mulighet hver til å punktere kampen, var det ene målet nok og de kunne til slutt juble over en stor seier og ikke minst et fantastisk kretsmesterskap!

Vi gratulerer våre jenter, trenere og supportere med en fremragende prestasjon!

Best i Trøndelag!

Se tabellen i 0. divisjon her

Neste kamp for J15-1 er også lagets siste i serien. Den spilles mot Steinkjer tirsdag 22. oktober kl.18.30 på TOBB Arena Sør.