Slo KIL/Hemne i treningskamp

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2019

Kvinnelaget fikk en god gjennomkjøring lørdag ettermiddag.

Marie Schult Optun kunne juble over både scoring og å være skadefri.


De blåkledde fra Tillerbyen møtte KIL/Hemne til en ny treningskamp på Koteng Arena (Lade) på lørdag, rett i overkant av to måneder etter forrige duell mellom lagene.

Den gang endte det med et knepent 4-2-tap, og nå skulle lagene teste seg på nytt i oppkjøringen til opprykkskamper.

KIL/Hemne vant sin 2. divisjonsavdeling og skal spille om 1. divisjonsspill i løpet av oktober, mens Tiller skal spille om retten til å delta i 2. divisjon de kommende helgene.

Treningskampen mot KIL/Hemne endte med en 2-1-seier til Tiller etter å ha vært 0-0 til pause. Marie Schult Optun satte inn 1-0 fra kloss hold etter en herlig målgivende pasning fra Thale Hinsverk, mens Synne Bye-Andersen pirket inn 2-0 fra samme distanse etter en godt innlegg fra Lise Finsrud.

KIL/Hemne reduserte helt på tampen på et flott langskudd, men det var overraskende nok Tiller som var nærmere 3-1 enn KIL/Hemne var utligning.


Blåtrøyene manglet noen spillere, men fikk brukt 18 stk i lørdagens kamptropp og samtidig fikk testet noen nye kombinasjoner. Alle fikk en god gjennomkjøring til henholdsvis opprykkskvalifisering til 2. divisjon og KM-sluttspill i 4. divisjon.


Tiller takker KIL/Hemne for nok en god treningskamp, og ønsker de samtidig lykke til i jakten på en plass i neste års 1. divisjon.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline