J15: Tiller 12 - 0 Astor

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 fikk dusinet fullt onsdag kveld. Nå mangler de bare én seier på de siste to kampene for å bli kretsmester.

En glad gjeng etter en storseier i 0. divisjon. Sjekk også hvem som knipset dette blinkskuddet.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde en gyllen mulighet til å opprettholde avstanden på fire poeng på toppen av tabellen i 0. divisjon, og gjett om hjemmelaget la lite i mellom i møtet med Astor.

Etter bare fire minutter hamret Vilde Hulaas Grøseth inn 1-0 fra 18 meter, og få minutter senere doblet samme spiller ledelsen på nesten et identisk skudd.

Deretter økte Hedda Stuedahl-Karlsen ledelsen til 3-0 med en flott styring fra kloss hold på kaptein Synne Aunehaugens smarte innlegg - kun minuttet i forveien traff hun kryssfestet på et langskudd.

To scoringer fra Leona Gutji Fjeldsø, også disse ganske så like fra ti meter, sørget for at Tiller hadde en solid 5-0-ledelse til pause.


To hattrick og Kara er tilbake

Astor hadde ikke så mye å komme med. Det skulle etter hvert bli en rolig kveld for Ayla Latifi i Tiller-buret, men hun kunne glede seg over fantastiske angrep også etter sidebytte.

Tre raske scoringer i starten av andre omgang punkterte kampen fullstendig. Først scoret Aunehaugen, "The Cap", sikkert alene med keeper før Hejar Kara headet inn 7-0 på et hjørnespark. Deretter fikset Isabel Teigen 8-0 fra kloss hold, og midtbanespilleren så etter hvert ut til å være spiss.

Alene med keeper var også Teigen iskald og satte inn Tillers niende, mens Hulaas Grøseth ble tremålsscorer i det 73. minutt med sin 10-0-scoring i duell med Astors sisteskanse.

Teigen ble pent belønnet med et hattrick da hun styrte Gutji Fjeldsøs innlegg i mål fra kloss hold rett etterpå. Stuedahl-Karlsen fikk æren av å fullføre dusinet og kampens siste scoring med et lekkert skudd i lengste hjørne fra 18 meter.


Dermed fortsetter Tiller å trone alene på toppen av tabellen etter en storseier. Blåtrøyene leder med fire poeng til nummer to, og det er bare to kamper igjen å spille. Vinneren av divisjonen blir kåret til kretsmester, Trøndelags beste lag.


Se tabellen i 0. divisjon her

Neste oppgjør for J15-1 er borte mot Strindheim onsdag 16. oktober kl.19.30.


Kampfakta:

Tiller IL 12 (5) - (0) 0 Astor FK
1-0 Vilde Hulaas Grøseth 4'
2-0 Vilde Hulaas Grøseth 15'
3-0 Hedda Stuedahl-Karlsen 20'
4-0 Leona Gutji Fjeldsø 33'
5-0 Leona Gutji Fjeldsø 40'
6-0 Synne Aunehaugen 44'
7-0 Hejar Kara 46'
8-0 Isabel Teigen 49'
9-0 Isabel Teigen 56'
10-0 Vilde Hulaas Grøseth 73'
11-0 Isabel Teigen 74'
12-0 Hedda Stuedah-Karlsen 78'

8. serierunde BDO-serien J15 11er 0. divisjon høst
Onsdag 2. oktober 2019 kl.20.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 45


Laget:

Ayla Elise Buzzi Latifi
Ida Marie Dahl Bjørkøy - Sofie Graabak - Vilde Schevik
Isabel Teigen - Vilde Hulaas Grøseth - Rikke Sofie Olufsen - Karine Ornæs Midjo
Hedda Stuedahl-Karlsen - Leona Gutji Fjeldsø - Synne Aunehaugen

Innbyttere: Ine Smemo, Hejar Kara.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline