Rykker opp til 5. divisjon

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrer-2 sikret opprykket til 5. divisjon etter utklassing søndag ettermiddag.

Marius Bondø Garstad har rykket opp mange ganger med sitt kjære Tiller. Søndag ettermiddag ble det nok en gang.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen gikk som vanlig rett i angrepsposisjon fra start, og selv om de visste at ett poeng var nok til å rykke opp, skulle det bli enveiskjøring.

Dog gikk det litt trådt i starten. Thomas Lerstadgrind sendte Tiller 2 i føringen med et lekkert volleyskudd, men så måtte overraskende nok Tiller-keeper Christian Grindvold i aksjon med en solid dobbelredning på et hjørnespark.

Men da Ståle Stegavik sendte avgårde en suser i krysset fra 22 meter ti minutter før pause, begynte man å ane hvordan denne kampen ville ende.

Lerstadgrind stusset inn 3-0 rett før fløytesignalet, og det skulle bli stor uttelling etter sidebytte.

Ketsjupeffekten slo til

I løpet av 12 minutter fra det 49. minutt hadde Tiller 2 scoret fem nye mål. Først headet Bjørn Tore Clausen inn 4-0, før Sondre Bondø Garstad økte ledelsen fra straffemerket.

Lorents Rishaug og Even Kvalvær fikset henholdsvis 6- og 7-0 før nevnte Garstad la på til 8-0.

Kvalvær satte så Tillers niende mål for dagen etter en god målgivende pasning fra en livlig Andreas Fredagsvik Tran, før han scoret sitt tredje mål med 10-0 i målprotokollen.

I sluttminuttene headet Martin Thrana inn 11-0 før Fredagsvik Tran kom alene med keeper og fastsatte sluttresultatet til 12-0.

Med nok en storseier kan ingen i avdelingen ta igjen Tiller 2 på toppen av tabellen, og våre nest beste menn har derfor rykket opp til 5. divisjon!