Postet av Marius L. Larsen den 8. Sep 2019

NAMMO STADION (RAUFOSS): Braktap mot lagoppstilling fra OBOS-ligaen.

Sondre Garstad og resten av gutta i helblått fikk det tøft på Vestre Toten.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde forventninger om å matche Raufoss' nest beste denne lørdagen, men de visste godt på forhånd at gultrøyene fra Toten stilte med årets beste kamptropp ifølge seg selv.

Og det vistes i starten. Raufoss 2 dominerte banespillet innledningsvis, og etter bare sju minutter tok de ledelsen fra kloss hold på et hjørnespark som Tiller ikke klarerte. En brå start på Tiller-karrieren for keeper Steinar Ranheim.

Men så våknet Tiller. Ballmist ble til gjenvinning, og store sjanser fra Gard Ragnar Killingberg og Robin Hermanstad gikk like over mål.

I det 33. spilleminutt kom den forløsende utligningen. Et godt slått frispark fra kaptein Magnus Bjerke ble enkelt vunnet av Hermanstad i duell med keeper, som stanget ballen i mål fra nært hold til 1-1.

Selv om Raufoss 2 tok tilbake ledelsen fem minutter senere med en styring fra kloss hold etter et brudd på Tillers halvdel, var det blåtrøyene som fortsatt hadde store sjanser.

Ole Jørgen Stegavik var nære ved å tuppe inn scoring alene med keeper, og Oskar Stølans forsøk fra åtte meter ble så vidt reddet.

Hardt straffet for feil

Til tross for å ha startet den andre omgangen bedre enn den første, var det egne feil man skulle bli straffet på igjen.

I løpet av tre minutter ledet Raufoss 2 4-1. Først var det et langskudd som ble hamret i mål, og deretter mistet Tiller ballen på egen 16-meter før ballen ble ekspedert i hjørnet.

Det var en del hawaii-minutter midt i omgangen, men så fortsatte Tiller å skape store målsjanser.

Sondre Garstads flikk fra fire meter ble godt reddet av Raufoss 2s sisteskanse, og Even Kvalværs heading gikk like over mål.

På overtid kontret hjemmelaget inn 5-1 etter en lang ball i bakrom.

Tiller måtte se seg brutalt slått av spillere to divisjoner over seg, der de ble hardt straffet for egne feil.

Neste lørdag kl.14:00 har de mulighet til å revansjere seg. Da kommer Strindheim Toppfotball på besøk på TOBB Arena Sør.

Lørdag 7. september 2019 kl.16:00
Gule kort Tiller: Ole Jørgen Stegavik (64'), Espen Johnsen (70')
Tilskuere NAMMO Stadion (Raufoss): 50

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Henning Borgen Gladsø - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Ole Jørgen Stegavik - Robin Johansen Hermanstad

67' Killingberg --> Alpha Doboyou
67' Stølan --> Even Rogstad Kvalvær
67' Stegavik --> Sondre Bondø Garstad
78' Olufsen --> Kasper Røe
78' Johnsen --> Jonathan Smerkerud Frønes

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Marius Lundhaug Larsen.