Seks poeng fra opprykk

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Et etterlengtet opprykk til 5. divisjon nærmer seg for våre nest beste menn etter nok en strålende torsdagskveld.

Tiller 2 må ha to seiere på sine tre siste kamper for å sikre opprykket.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å herje i herrenes 6. divisjon med begge sine lag. Torsdag kveld var en veldig hyggelig kveld på TOBB Arena Sør, der tredjelaget var først ut. Brage Rimol og Espen Aarvågs mannskap havnet under 1-0 mot Bratsberg, men så våknet de til de grader.

De snudde kampen fullstendig og vant til slutt hele 7-1. Dette betyr at de fortsatt er bare sju poeng bak serieleder Melhus 2 - med to kamper mindre spilt.

Og en bokstavelig talt finale kan vente i siste serierunde mot nettopp Melhus 2.

Se tabellen i avdeling 6 her.

Fire x Mathiassen

Rett etter kampslutt var andrelaget i aksjon mot Astor 2, og her var det enveiskjøring fra start til slutt.

Kveldens hvitkledde spillere skapte sjanse på sjanse, og det var et herskapelig under at det ikke sto både 4- og 5-0 i løpet av det første kvarteret.

Det tok 28 minutter før det første målet kom, og det var signert snart-skadefri Espen Amandus Mathiassen. Han skulle score tre flotte mål til utover i kampen, med to målgivende pasninger fra ingen ringere enn hovedtrener Simon Hustad Evjen.

Juniorspiller Henrik Langset Breivoll fikset en lekkerbisk av en scoring i lengste vinkel i starten av andre omgang, før Mohameden Haron Yehia økte en etter hvert stor ledelse alene med keeper.

Kveldens scoring var utvilsomt Ståle Singstad Stegaviks perfekte volleytreff fra 16 meter i krysset - helt ellevilt - mens Preben Holm Aune fastsatte sluttresultatet til 8-0 på overtid.