Tiller 2 - 0 NTNUI

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget fortsetter seiersrekken etter en tøff kamp onsdag kveld.

Glede og lettelse da Ida Stiles (bak) satte inn 2-0-scoringen.


De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i strupen på studentene fra NTNU. Etter bare fem minutter slo Thale Hinsverk et perfekt innlegg i feltet, der Victoria Sande Petersen brukte Pytagoras' læresetning ved å hoppe over ballen slik at Marie Optun fikk den på sju meter, men forsøket gikk rett på keeper.

Ikke mange minutter etterpå var Sandra Aardahl Gulstad og Optun en sikker kombinasjon, men de fant ikke helt hypotenusen og det ble bare nesten med flere forsøk inne i 16-meteren.

Blåtrøyene så ut til å måtte gå til pause uten å finne X-en i nettmaskene, men to minutter på overtid fikk de endelig betalt for det enorme presset. Et skuddforsøk fra Hinsverk endte med en kjempepasning til Sande Petersen, som fra tolv meter styrte inn 1-0 med venstrefoten.


Faktorisering

Andre omgang startet forrykende. Først var Sara Bye-Andersen millimetere unna å doble ledelsen, men skuddet fra skrått hold gikk først i tverrliggeren, så ned på strek og deretter i stolpen og ut.

Deretter ble Emma von Düring spilt lekkert gjennom, men skuddforsøket ble blokkert av en forsvarer i siste sekund.

Men i det 53. spilleminutt løsnet det igjen. Akkurat i det den varme vinden var like tørr som en linjeforening i juli, var det Ida Stiles som var først frempå på en retur på et hjørnespark. Fra 15 meter dundret hun ballen i lengste hjørne til 2-0.

Tiller fortsatte å dominere banespillet også siste halvdel av andre omgang. NTNUI hadde knapt ballen, og de skapte lite mot målet til keeper Matilde Bolghaug.

Blåtrøyene hadde lest ferdig Cosinus, fjernet alle variabler og så seg fornøyd med en sterk 2-0-seier denne onsdagskvelden.


Dermed opprettholder Tiller tabelledelsen i avdelingen med klar margin.

Neste kamp er mandag 9. september kl.20.45 mot Vestbyen på TOBB Arena Sør.


PS! Celine Kleiven spilte i dag sin 50. seniorkamp i Tiller IL Fotball. Hun er i skrivende stund den kvinnespilleren med flest A-lagskamper.
Gratulerer, Celine!


Kampfakta:

Tiller IL 2 (1) - (0) 0 NTNUI
1-0 Victoria Sande Petersen 45+2'
2-0 Ida Skauge Stiles 53'

11. serierunde 3. divisjon kvinner avdeling 1
Onsdag 28. august 2019 kl.20.45
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 87


Laget:

Matilde Bolghaug
Sara Bye-Andersen - Tonje Gravdal - Ida Skauge Stiles - Aiila Renander Bransfjell
Emma von Düring - Andrea Holm Aune (k) - Thale Hinsverk
Sandra Aardahl Gulstad - Marie Schult Optun - Victoria Sande Petersen

Innbyttere: Celine Kleiven Vevle, Vilde Winge Kristiansen, Louisa Stuedahl, Victoria Løkken, Lise Finsrud, Synne Bye-Andersen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline