Takk for årets TINE Fotballskole

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2019


Mestring + Glede = Trivsel på Fotballskolen.

Det var den viktigste målsettingen med årets TINE Fotballskole Tiller siste helga før skolestart. Alle deltagerne skulle ha det gøy og trives på fotballskolen hvor opplegget er tilpasset hver enkelt for best mulig sportslig og menneskelig utvikling. 

TINE Fotballskole Tiller skal være en god arena for ferdighetsutvikling med kvalitet. Det legges mest vekt på utvikling av de individuelle delferdigheter. God organisering av hver enkelt øvelse gjør at det blir høy aktivitet, lite kødannelse, og masse ballberøringer. Det avsettes mye tid til smålagsspill, og dette gjør at hver enkelt spiller er mye involvert hele tiden.

TINE Fotballskole Tiller inneholdt også keeperøkt for alle gruppene, godt skolert av keepertrener Cathrine Larsen og herrekeeper Erland Tangvik, som var veldig motiverende.

Det var positive og veldig ivrige jenter og gutter gjennom hele helga, både på og utenfor banen. Med gode måltider, godt hjulpet av frukt og grønnsaker før og etter lunsj, var spillerne klare for å gi absolutt alt.

Alle skulle dra hjem fornøyd etter endt dag, og samtlige skulle glede seg til å komme tilbake neste dag.
Med alle tilbakemeldinger og ikke minst etter våre observasjoner, satt man igjen med mange positive inntrykk av årets fotballskole og at alle var svært fornøyde.


En stor takk rettes til alle trenere/veiledere som stilte opp og som i forkant hadde avsatt flere kvelder på forberede seg best mulig på valgte aktiviteter. Noen gjennomførte også deler av Grasrottrenerkurset.

En stor takk også til de som frivillig var med og organiserte og la til rette med mat, drikke og frukt til 88 jenter og gutter i alderen 7-12 år.

Vi gleder oss over at mange foresatte omkranset fotballskolen alle tre dagene.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker også å rette en ekstra takk til Bakehuset, Norfresh og Grilstad for levering av mat, frukt og grønnsaker.


Vi har rett og slett vært best sammen.


Sportslig hilsen
Reidar Schjei, hovedansvarlig fotballskolen
Gro Merethe Nerland, servitering


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline