0. divisjon starter i kveld

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2019

Mange lag har allerede vært i aksjon, og i kveld starter toppnivået i aldersbestemte årsklasser.

G19 sesongåpner borte mot Verdal, mens J15 starter 0. divisjon borte mot Gimse.


De blåkledde fra Tillerbyen er for alvor i gang med høstsesongen, og det har vært mange lag som har spilt sin første kamp.

I tillegg til kvinnelagets solide 3-0-seier over Gimse mandag kveld, var også våre 13-åringer i aksjon til samme tid.

Dessverre gikk det ikke helt veien for våre unge håpefulle. J13 tapte 6-0 for Orkla mens G13 hang godt med mot Nationalkameratene, men måtte se seg slått knepent 4-2.

Samme kveld var herrer-2 i gang med en spennende høst i 6. divisjon. Men mot jumbolaget Leksvik ble det aldri spennende. Gutta i helblått vant til slutt hele 21-0 (!) og leder fremdeles avdelingen.


Se også: Alle Tiller-kamper etter datovisning


To 0. divisjonskamper

Tirsdagens bataljer skulle heller ikke gå veien. G14 tapte sluttspillkampen i OBOS-cup 3-2 borte for Steinkjer, mens G19-2 gikk på et 3-0-nederlag for Neset på TOBB Arena Sør.

Onsdag kveld er det også duket for flere storkamper.

Det hele starter kl. 18:30 på Brekkåsen Stadion, en bane Tiller har til vane å gjøre det bra på. J15-1 gjester Gimse i klubbens første 0. divisjonskamp på dette nivået noensinne. Jentene har trent svært godt den siste tiden, og på tirsdagens fellestrening på TOBB Arena Sør virket de heltente på tre poeng.

Halvannen time senere, kl. 20:00, spilles tre kamper samtidig - hver sin seriestart.

G16-2 tar imot Malvik i 2. divisjon på hjemmebane, mens kvinner-2 gjester Tangmoen 2/Fram i 4. divisjon.

I tillegg skal G19-1 opp mot tøffe Verdal på bortebane i 0. divisjon. Våre nest eldste gutter skal i høst kjempe om en potensiell topplassering, men de vet at Verdal borte aldri er en enkel kamp. Med et friskt mot etter sommerferien, går gutta soleklart for nye jubelscener fra første stund.


Vi gratulerer flere av våre lag med sterke prestasjoner i starten av høstsesongen, og vi ønsker samtidig resten av lagene lykke til!

#KomIgjenDereBlå
#ForzaTiller0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline