Karlstrøm ny G19-trener

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2019

Mats Langmo Karlstrøm er ny hovedtrener for G19.

Mats får to roller gjennom høsten.


Tiller Idrettslag Fotball kan gledelig meddele at herrelagets assistenttrener Mats Langmo Karlstrøm har takket ja til vervet som hovedtrener for vårt G19-lag ut inneværende sesong for å forsterke båndene opp mot A-laget.

Mats har B-lisens og trer inn i vervet med umiddelbar virkning.

Han overtar etter Rune Olufsen og Jostein Smemo, som valgte å takke for seg etter å ha vært trener for brorparten av guttene i nærmere 12 år.

Olufsen vil fortsatt være hovedtrener for vårt fremadstormende J15-lag, noe vi er veldig glade for.

Klubben takker Rune og Jostein for deres fantastiske engasjement med gutta gjennom så mange år. Uten disse to har ikke klubben hatt et stort 2001-kull som utgjør størsteparten av stammen på årets G19-lag.


Roteringer internt

Karlstrøm kommer dermed til å være på to arenaer de neste månedene. Selv om det kan bety færre involveringer på seniortreningene, skal han fortsatt være med på klubbens øverste lag på herresiden.

På G19 fortsetter Lasse Hoel som har hovedansvaret for kullets andrelag. Samtidig har A-lagets Jonas Uran Rønning, som for tiden er utilgjengelig for spill, sagt ja til å bidra inntil videre.

Resten av A-lagets støtteapparat kommer til å steppe opp for å hjelpe hovedtrener Simon Hustad Evjen de kommende ukene dersom aktivitetene krasjer med G19.


Neste G19-1-kamp i 0. divisjon er i kveld, onsdag 14. august kl.20.00, borte mot Verdal.


Vi ønsker Mats og Jonas lykke til på G19!

Forza Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline