Siste kamp for Marthe

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2019

Tiller-keeper Marthe Jakobsen spiller sin foreløpig siste Tiller-kamp mandag kveld.

Takk for nå, Marthe. Vi håper vi ser deg i Tiller-drakt igjen.


De blåkledde fra Tillerbyen er i aksjon både på TOBB Arena Sør og Byåsen Arena denne mandagskvelden, men på vestsiden av byen vil det bli en spesiell kamp for noen.

Tiller-keeper Marthe Jakobsen spiller der sin siste kamp før hun skal i militæret. Det blir hennes 44. A-lagskamp for blåtrøyene.

19-åringen kom til Tiller som et relativt ubeskrevet blad fra Byneset i forkant av 2017-sesongen. Hun var svært delaktig til at Pål Nyheims unge lag rykket opp på første forsøk fra 4.- til 3. divisjon.

Jakobsen tar med seg blant annet et opprykk, flere serie- og kretsmesterskap, to Norway Cup-finaler og kvartfinale i J19-NM som svært gode minner fra tiden sin i Tiller Fotball.


Marthe vil bli savnet

Keepertrener Marius Larsen har fulgt Jakobsens fremgang helt siden ankomsten, og det er mest skryt å gi - men også noen vemodige tilbakemeldinger.

- Marthe har vært en herlig elev. Hun har alltid vært ivrig på det hun holder på med, og hun har vært en fantastisk fotballspiller for Tiller. Som keeper har hun banet vei og fjernet fordommer. Hun har en moderne spillestil som det står ytterst respekt av. Det har virkelig vært veldig givende og artig å få lov til å jobbe med henne, forteller Larsen.

Det er også sikkert at sisteskansen etterlater seg en arv som flere unge Tiller-keepere allerede har plukket opp.

- Jeg har fått høre fra flere Tiller-trenere som sier at de har keepere som ønsker å etterligne Marthes offensive spillestil, så det tyder på at hun har satt et større spor etter seg enn hva hun kanskje tror.

- Jeg tipper det blir rart for flere enn meg når hun forlater oss senere i sommer. Vi kommer til å savne henne - det er det ingen tvil om. Vi ønsker henne lykke til i militæret, og håper samtidig at hun ønsker å returnere når hun er ferdig der. Vår dør er alltid åpen for Tiller-spillere, forteller Larsen, som også avslutter med følgende ord:

- Nå er det opp til andre å plukke opp hansken etter Marthe, bokstavelig talt. Vi jobber daglig med våre gode keepere i Tiller, og jeg regner med flere har ambisjoner om å spille 3. divisjon til høsten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline