Før kampen: Byåsen KF 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2019

Kvinner A tar turen til Dalgård i siste seriekamp før sommerferien.

Blir det mer å juble for før denne gjengen tar sommerferie?


Byåsen KF-2 - Tiller IL
7. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 17. juni 2019 kl.21.00
Byåsen Arena (Dalgård)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 16 grader, lett bris

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen opp i høyden og på vestsiden av Trondheim denne mandagskvelden, vel vitende om at en topp prestasjon må til for å opprettholde tabelltoppen.

Tiller og Byåsen KF 2 har aldri før møttes i seriesammenheng på kvinnesiden, så det er ventet en spennende kamp mellom to gode lag.


Byåsen jakter opprykk

Rødtrøyene fra Trondheim vest har ifølge ryktene varslet om at de kommer til å stille et tilnærmet toppet mannskap for å beseire Tiller. Dette innebærer samtlige spillere som ikke startet forrige A-kamp, som fort kan være veldig mange.

Tiller er også nødt til å bli beseiret dersom Byåsen KF 2 skal vende tilbake til 2. divisjon. I fjor rykket de nemlig ned med klar margin, og ambisjonene om en rask tilbakekomst er absolutt til stede.

Etter å ha startet årets sesong litt under pari, er de nå virkelig på vinnerfronten. De står med kun ett tap på de fire siste kampene, og de har blant annet slått solide Strindheim hele 6-3 for to uker siden.

I forrige serierunde ble det en sterk 5-1-seier over Malvik, som har ført til at Byåsen er kun to poeng bak Tiller på tabellen med en kamp mer spilt.


Revansje etter tap

Tiller kommer til denne kampen med tre uker med treninger og flere gode andrelagskamper i bagasjen. I slutten av mai gikk blåtrøyene på sitt første tap for sesongen, som var borte mot Malvik. Tiller var aldri i nærheten av sitt tidligere nivå, og tapte på en måte fortjent 1-0 på bortebane.

Tapet kom etter en veldig god åpning på den nye sesongen. Tiller startet med fem strake seiere, noe de aldri har gjort i seriesammenheng før, og gikk rett til topps på tabellen.

Nå har laget fått trent og restituert seg godt, og vinneroppskriften fra tidligere i sesongen har blitt terpet på inn mot mandagens tøffe kamp.

Se tabellen her.


Finsrud ute - resten klare

Det blir også et vanskelig lagsuttak for trenerteamet. Flere spillere har blomstret i andrelagskampene i 4. divisjon den siste tiden, og mange har fått gode treningsuker til å terpe på viktige detaljer.

Laget snitter på over 20 spillere på treningsfeltet den siste uka, og det er meldt om kun få spillere som er utilgjengelig til oppgjøret mot Byåsen KF 2.

Lise Finsrud har kyssesyken og er ikke klar for kamp, men det er derimot resten.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline