J15: Tiller 2 7 - 1 Byneset 7er

Postet av Marius L. Larsen den 11. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-2 havner tett opp mot tabelltopp etter nok en storseier tirsdag kveld.

Emma Dahl Bjørkøy (t.v.), Arlinda Shala og Ayla Latifi kjøler seg ned underveis i kampen. Skjermbilde fra Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde muligheten til å komme helt oppi ryggen til serieleder Klæbu 2 7er i 9er-serien, og det klarte de med god margin.

Selv om det var en tilsynelatende jevn første omgang som kun hadde én scoring, og det fra Rikke Olufsen etter 20 minutter, tok det virkelig av etter pause.

Hedda Vollan doblet ledelsen rett etter sidebytte, men så reduserte Byneset til 1-2 få minutter senere.

Men Tiller var i storslag, godt anført av en friskmeldt Olufsen. Arlinda Shala økte til 3-1 før nevnte Olufsen scoret sitt andre for dagen nesten umiddelbart etterpå.

Deretter kom det en hyggelig overraskelse. Keeper Ayla Latifi, som i denne kampen var utespiller og kanskje mer kjent som en knallback enn målscorer, økte ledelsen til 5-1.

Hattrickspesialisten Olufsen fikset Tillers sjette før sluttresultatet ble fastsatt ved Emma Dahl Bjørkøys nettsus til 7-1.

Dermed er Tiller 2 kun to plussmål bak tabelltoppen med én kamp igjen å spille. Da møter blåtrøyene Varden Meråker på bortebane torsdag 20. juni kl.18.30.

Allerede førstkommende torsdag er Tiller 1 vertskap for Melhus i 11er-serien kl.18.30 på TOBB Arena Sør.