Ranheim 2 0 - 4 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2019

EXTRA ARENA (RANHEIM): Kvinner-2 opprettholder sin ubeseirede rekke med kamper etter nok en solid seier torsdag kveld.

Thale Hinsverk (t.v.) og tremålsscorer Mari Kristine Vik herjet mot Ranheim 2.

Kveldens hvitkledde spillere prøvde å forberede seg så godt som mulig under svært krevende forhold med over 30 varmegrader på en knusktørr eliteserie-matte, og det startet veldig bra.

Et dominerende Tiller-lag kunne tatt ledelsen etter bare sju minutter, men Aiila Bransfjells styring på Andrea Venås Bergs innlegg gikk like utenfor.

Rett etterpå reddet Tiller-keeper Matilde Bolghaug på glimrende vis alene med en Ranheim-angriper, før Mari Kristine Vik hamret inn 1-0 på straffespark etter at Thale Hinsverk ble felt.

Sjansebonansa

Tiller fortsatte å styre kampen i Ranheimsfjæra, og de skapte flere store målsjaner.

Berg skjøt like over etter et godt angrep, og Hinsverk traff midt på keeper fra kloss hold. Suzanne Maduga prøvde seg med et langskudd som keeper så vidt fikk sendt utenfor stolperoten, men det var Vik som skulle bli tomålsscorer.

Ti minutter før pause var hun iskald alene med keeper og doblet gjestenes ledelse.

Ranheim kunne ha redusert på et godt slått frispark rett før pause, men styringen fra nært hold strøk lengste stolpe.

Vik-hattrick med chip

Andre omgang, med et godt skydekke og tidvis åpne sluser fra himmelen, startet med like mye ballinnehav til Tiller, og det tok bare tolv minutter før kampen i realiteten var punktert.

En livlig Vik stormet fremover på høyresiden og fant Hege Hovdahl i feltet, som på det andre forsøket trillet ballen i mål til 3-0.

I sluttminuttene var det flere sjanser til begge lag. Vik misset alene med keeper, Ragnhild Hembre Haug hadde på seg ryggsekk og skjøt over fra ti meter, og Bolghaug vant nok en duell mot en Ranheim-angriper.

Men tre minutter på overtid fastsatte tremålsscorer Vik sluttresultatet til 4-0 med en lekker chip i lengste vinkel fra skrått hold.

En perfekt avslutning på en solid gjennomføring under alle fire årstider på 90 minutter.

Neste oppgjør for kvinner-2 er tirsdag 11. juni kl.20.00 mot Malvik 2 på TOBB Arena Sør.