Tiller 2 11 - 0 Utleira 2

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillers nest beste menn kjørte over Utleira 2 søndag ettermiddag.

Jørn André Hugdal (t.h.) åpnet scoringsballet rett før pause. Her jubler han sammen med forsvarskollega Kristoffer Pires.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde som mål å reise kjerringa igjen etter to relativt svake kamper som hadde resultert i kun ett poeng.

Og det var et særdeles dominant Tiller-lag som startet forrykende. De spilte Utleira 2 veldig lave i banen, og selv om det tok noe tid, var det ikke til å unngå hvor seieren skulle havne.

Etter at Sondre Garstad hadde vært nærmest med et stolpetreff, løsnet det endelig rett før pause.

I det 37. minutt hamret Jørn André Hugdal inn 1-0 etter et pent spill sammen med Jonathan Smerkerud Frønes og Garstad, før Frønes serverte Thomas Lerstadgrind på kloss hold til 2-0.

Garstad økte ledelsen til 3-0 kort tid etter, og på overtid i første omgang sendte Lerstadgrind et innlegg rett i mål.

Garstad x4

Det skulle bli enda mer Tiller-dominans etter sidebytte.

Bedre trente spillere i helblått fortsatte å skape store målsjanser, og det gikk ikke mer enn ti minutter før Garstad økte ledelsen til 5-0 fra straffemerket.

Deretter la Alpha Doboyou på til 6-0 før Jonathan Smerkerud Frønes perfekte avslutning fra skrått hold sendte Tiller i en 7-0-ledelse.

Doboyou ble tomålsscorer med sin 8-0-scoring på frispark fra 18 meter, før to nye scoringer av Garstad sørget at det ble tosifret og fryd og gammen.

Sportssjef Daniel Halgunset fastsatte sluttresultatet til 11-0 med en rysare av et skudd fra hjørnet av 16-meteren like ved vinkelen.

Neste kamp for herrer-2 er allerede torsdag 6. juni kl.20.00 borte mot Vanvik 2.