Billettsalget øker

Postet av Marius L. Larsen den 20. Mai 2019

Mange har allerede kjøpt sin billett til onsdagens cupkamp mot Rosenborg. Les viktig billettinformasjon her.

Over 700 tilskuere så fjorårets TV-kamp mot Melhus på TOBB Arena Sør. På onsdag forventes det minimum dobbelt så mange innenfor portene.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg vanvittig til tiårets kamp på TOBB Arena Sør onsdag 22. mai kl.18.00, da Rosenborg kommer på besøk i 2. runde i Norgesmesterskapet.

Helt siden fredag 10. mai har vi åpnet billettsalg på nett, for første gang i klubbens 103 år lange historie. Via samarbeidspartner Hoopla kan vi allerede melde om flere hundre solgte billetter, og det selges billetter for hver time som går før kampstart.

Vi anbefaler at man kjøper billett på forhånd for å unngå de største køene.

Vi minner gledelig om at barn iført Tiller-overdel kommer inn gratis.


Gjør det enkelt - kjøp din kampbillett her.


Viktig billettinformasjon på kampdag

Det enkleste og raskeste er å kjøpe billetter via vårt nettsalg. Da går man rett til innslipp gjennom hovedporten på TOBB Arena Sør før kampstart.

Vi vil også selge papirbilletter på kampdag. Salget starter kl.15.30 utenfor porten, og vi bemerker at vi kun tar imot VIPPS-betaling for papirbilletter. 

Portene åpnes for publikum fra kl.16.00.

Det er meldt over 20 grader og sol, og det forventes et firesifret antall tilskuere på kampen. Vi anbefaler på det aller sterkeste at man ankommer arenaen så tidlig som overhodet mulig for å unngå unødvendig kø rett før kampstart.


Mandag kveld kommer vi med mer publikumsinformasjon vedr. parkering, supporterområder, kiosker og mer.


Les også: Stort arrangement før kampen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori