Uavgjort i siste treningskamp

Postet av Marius L. Larsen den 5. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget spilte 1-1 mot et sterkt Rosenborg 2-lag foran mange tilskuere fredag kveld.

Jubel etter Stegaviks utligning kort tid før pause.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk oppleve et svært offensivt Rosenborg 2-lag i åpningsminuttene av årets siste treningskamp, og det var gjestene fra Lerkendal som hadde et klart initiativ.

I det tiende spilleminutt hamret en hvitkledd spiller et frispark fra 18 meter rett i kryssfestet, men så kom Tiller bedre med. Spesielt kombinasjonen Odin Thiago Holm og fronttrioen fungerte tidvis veldig bra, men det var bare nesten.

Tiller-keeper Erland Tangvik måtte i aksjon et par ganger. Først reddet han et volleyskudd fra bakre stolpe, deretter et forsøk fra 22 meter.

Men baklengsmålet kunne han ikke hindre i det 32. spilleminutt. Det gikk fryktelig fort med Rosenborg 2 da de stormet i angrep, og Tiller klarte ikke å vinne duellene. Det endte med at et lavt innlegg fra høyre ble styrt i mål fra kloss hold, og dermed 0-1.

Stegavik utlignet - ingen vinnermål

Men Tiller utlignet sju minutter senere. Nok en gang var det Holm som sendte en stikker gjennom til Espen Mathiassen, men i skuddøyeblikket havnet ballen rett i blokka på en forsvarsspiller. Ballen traff en intetanede Ole Jørgen Stegavik i foten og gikk i bue over forsvarerne før ballen trillet i lengste hjørne til 1-1.

Andre omgang startet adskillig jevnere, men ingen av lagene klarte å sette sitt preg etter sidebytte.

Tiller slet med å skape de store målsjansene bak et kompakt Rosenborg 2-forsvar, og det var heller gjestene i hvitt som var nærmest vinnermålet. En god Tangvik og Tiller-forsvar hindret dog den muligheten.

Årets siste treningskamp ebbet ut i 1-1 og uavgjort.

Neste kamp er i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, der Tiller tar imot Nybergsund-Trysil lørdag 13. april kl.17.00 på TOBB Arena Sør.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Odin Thiago Holm
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik

36' Iversen --> Jonas Uran Rønning
46' Bjerke --> Kasper Røe
74' Stegavik --> Alpha Doboyou
78' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad
87' Olufsen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Henning Borgen Gladsø, Magnus Kristoffersen.