Odin Thiago Holm klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mar 2019

Norsk landslagskaptein lånes ut til Tiller Idrettslag Fotball.

Odin med A-lagstrener Simon Hustad Evjen.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å kunne meddele at den norske G16-landslagskapteinen Odin Thiago Holm blir å finne på TOBB Arena Sør i 2019.

Stortalentet signerte proffkontrakt for Vålerenga tidligere i vinter, og han lånes nå ut fra Oslo-klubben mens han fullfører ungdomsskolen her hjemme i Trondheim.

Låneavtalen varer til 31. desember, men intensjonen er at han returnerer til Vålerenga i løpet av sommeren.


Et spesielt fotballtalent

En smilende hovedtrener Simon Hustad Evjen forteller om hvordan denne avtalen skjedde.

- Vålerenga tok kontakt med oss tidlig i januar for å høre om mulighetene for et utlån. Vi var selvfølgelig positive til det. Odin er en veldig dedikert og fin gutt som har en enorm lidenskap for spillet og å utvikle seg. Han har et helt spesielt fotballtalent i form av blant annet dribleferdigheter og evnen til å spille folk gjennom. Han er en spiller på høyt internasjonalt nivå på sin alder, og det er veldig gledelig at han skal spille for oss en periode på sin vei mot toppfotballen, meddeler hovedtreneren.

Nå byttes kongeblått ut med helblått i en periode, og Evjen tror Holm han sette spor i Norsk Tipping-ligaen i år.

- Vi får en spiller i troppen som har ekstremferdigheter, og det må vi klare både å ta vare på og ikke minst utvikle videre. Det meget gode miljøet i spillergruppa har vært med på å gjøre det enkelt for han å komme inn og trives, og jeg tror dette låneoppholdet har potensiale til å bli veldig bra for begge parter.


- Gleder meg til å spille for Tiller

Hovedpersonen selv gleder seg til en spennende sesong i Tiller.

- Jeg er glad for å ha kommet til Tiller. Jeg kjenner flere spillere og Simon fra før, så dette tror jeg blir et veldig bra opplegg. Det er mange gode spillere her, og jeg ser frem til å lære av dem, forteller Holm.

Den tekniske midtbanespilleren har erfaring fra seniornivå med Ranheim i fjor, og nå gleder han seg til å spille for Tiller i Norsk Tipping-ligaen i år.

- Gutta gjorde det veldig bra i serien i fjor, og jeg håper å kunne bidra på banen sammen med dem. Det er mange gode lag i avdelingen, og jeg gleder meg allerede til å starte sesongen for fullt.


Vi ønsker Odin Thiago Holm hjertelig velkommen til Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline