G19: Hegra 0 - 7 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2018

HEGRA SPAREBANK ARENA (HEGRA): Etter nedturen mot Freidig sist uke, var Tillers juniorer tilbake på vinnersporet mot Hegra.

Her setter Roy Sneisen inn 2-0-scoringen.

Hjemmelaget hang ikke med i svingene da Tiller vartet opp med noe som til tider minnet om festfotball i kuling og regn onsdag kveld. Seieren kunne faktisk vært enda større, for målsjanser var det nok av.

Tiller hadde kanskje lært av den dårlige starten mot Freidig og festet umiddelbart grepet på Hegra Sparebank Arena. I det 8. minutt ble Roy Nzui Sneisen spilt opp i midten av Andreas Fredagsvik Tran. Sneisen vendte bort et par forsvarsspillere og banket ballen i det lengste hjørnet. Åtte minutter senere var han på farten igjen. Magnus Kristoffersen kom rundt på kanten og la ballen inn til Tiller-spissen som økte til 0-2.

Sneisen kunne laget hattrick midtveis i omgangen da han fikk en ny servering av Kristoffersen, men skuddet gikk like utenfor. Stor sjanse.

Både tempo og intensitet dalte utover i omgangen, men Tiller var svært nær scoring da Henrik Breivolls langskudd gikk i tverrliggeren og Kristoffersen headet returen over. To minutter før pause økte Emil Offerdal Johansen til 0-3 etter et flott innlegg fra Kristoffersen.

I omgangens siste spilleminutt hadde Hegra sin første skikkelige avslutning på mål. Skuddet fra 15 meter ble imidlertid mesterlig slått til corner av Lars Smemo.

Ratdal hamret inn scoring

Etter pause var det Hegra som kom bedt i gang. Først kom nordtrønderne til et farlig skudd som gikk rett på Smemo. Like etter måtte Andreas Arukwe opp i maksfart for å avverge scoring. Hegra-publikummet var i gang med jubelen da Arukwe fikk reddet på streken.

Hegra yppet seg ikke lenge, for fem minutter inn i omgangen bredsidet Magnus Kristoffersen et fantastisk innlegg fra Emil Offerdal Johansen i mål. 0-4.

Etter dette gjorde Tiller-spillerne nesten som de ville utpå banen. Jonas Aune spilte fram Offerdal Johansen som lobbet elegant over en utrusende keeper og økte til 0-5. Det sjette målet fikk Steffen Ratdal Hammer æren av å ekspedere, etter et flott gjennomspill fra Andreas Fredagsvik Tran, som for øvrig herjet på midtbanen mot Hegra.

Andreas Arukwe satte den sjuende spileren i kista etter corner. En dårlig klarering fra Hegras keeper havnet foran «Andy» som satte ballen kontant i mål.

En svært god kamp av G19-laget. Nå blir det en svært spennende serieinnspurt der Tiller, Freidig og Ranheim 2 kjemper om de gjeveste plassene.

G19: Hegra IL 0 (0) - (3) 7 Tiller IL
0-1 Roy Nzui Sneisen 8'
0-2 Roy Nzui Sneisen 16'
0-3 Emil Offerdal Johansen 43'
0-4 Magnus Kristoffersen 50'
0-5 Emil Offerdal Johansen
0-6 Steffen Ratdal Hammer
0-7 Andreas Arukwe