Kategori

Hjertestarter på plass

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2018

Hjertestarter og førstehjelpskap er anskaffet i fotballhuset på TOBB Arena Sør, og mer kan komme i snarlig fremtid.

Ole-Petter Vinjevoll gir tommel opp for både medisinskap (øverst) og hjertestarter i fotballhuset.


Tiller Idrettslag Fotball er svært glad for at både en hjertestarter og et skap med førstehjelputstyr er på plass i fotballhuset på TOBB Arena Sør.

I mai la Tiller-far og -trener Ole-Petter Vinjevoll ut en viktig melding på Facebook, der han på eget initiativ startet en innsamlingsaksjon til innkjøp av en hjertestarter.

Responsen har vært enorm, og tre måneder etter at meldingen ble lagt ut i offentligheten, har det skjedd store ting i fotballhuset på TOBB Arena Sør.

- Vi har faktisk fått en hjertestarter av Kari og Roger Skjetlein. De har hatt en til bruk ved en tidligere anledning, og jeg har kjøpt nytt batteri, pads, væske og diverse tilbehør. Nå er den fullt operativ, meddeler en særdeles glad initiativtaker Vinjevoll.


Mye kjøpt inn - mer vil komme

Han påpeker også viktigheten av det enorme engasjementet folket viste under innsamlingsaksjonen.

- På vegne av klubben ønsker jeg å takke for engasjementet og bidragene fra hver enkelt. Fra disse midlene har det nå blitt kjøpt inn og hengt opp en del HLR-plakater (hjerte-lunge-redning, red. anm.). I tillegg har det blitt gjort innkjøp av et medisinskap med mye innhold i tilfelle noen skader seg på banen, og et ryggbrett for å frakte skadde spillere av banen.

Men dette er ikke alt.

- Det er planer om at mer utstyr skal kjøpes inn. Det er også muligheter for at en taktikktavle til hjemmegarderoben kan komme, ettersom det er penger til overs på grunn av at vi fikk hjertestarteren vederlagsfritt, sier Vinjevoll, som også kommer med et krav til alle dugnadspersonell på TOBB Arena Sør:

- Det er viktig at de som har kioskvakt leser plakatene så de er klare til innsats dersom det skal bli behov.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.