G19: Tiller 9 - 4 Meldal

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Hockeysifre da G19-1 knuste Meldal - i andre omgang.

Magnus Kristoffersen (i midten) scorte hattrick på kort tid.

Onsdagskveldens tilskuere på TOBB Arena Sør skulle få oppleve hele 13 mål i en G19-kamp, så da får vi vel bare starte for å bli ferdig i tide.

Etter bare seks minutter tok gjestene ledelsen på en heading fra sju meter etter et frispark, men nesten umiddelbart utlignet Stian Fossen Thanem fra kloss hold etter et strålende innlegg fra Magnus Kristoffersen.

Dessverre for vertene havnet de under nok en gang. Og vondt skulle bli til verre.

I det 17. spilleminutt sendte gultrøyene et langskudd fra 22 meter rett i nærmeste vinkel, før gjestene fra sør i Trøndelag økte ledelsen til 3-1 da en Tiller-spiller klarerte i en Meldal-spiller og ballen gikk rett i mål fra kloss hold.

Åtte i kottet

Men det var ikke snakk om at Tiller skulle legge seg nedpå for å felle noen tårer.

Det tok ikke mange minutter - eller skal vi si sekunder - før blåtrøyene utlignet. Først ble Fredrik Olufsen klippet over ende og tok det overraskende rolig før Kristoffersen satte inn 2-3 fra krittmerket.

34 sekunder senere utlignet samme mann til 3-3 etter å ha kommet alene med keeper, og Kristoffersen ble tremålsscorer da han sendte Tiller foran for første gang i kampen på et frekt frisparktrekk assistert av Markus Sitouze Danielsen.

Dog utlignet Meldal nok en gang - til 4-4 - og en åttemålsthriller i første omgang skulle bare fortsette i den andre.

Solid siste 45

Denne gang i rett retning.

Tiller tok tak i andre omgang rett etter sidebytte, og da Jonas Krokstad Aune og Thanem sendte blåtrøyene i en 6-4-ledelse før man hadde rukket å diskutere værvarselet for neste uke, begynte den gjennomsnittlige Tiller-supporteren å ane hvor dette skulle ende.

Meldal var knapt over midten av banen, og vertene kjørte på når de hadde mulighet.

I det 61. spilleminutt fikset Thanem 7-4 fra nært hold etter ett lekkert samspill med Kristoffersen, og fire minutter senere sto det 8-4 i målprotokollen da Aune ble tomålsscorrer etter nok en Kristoffersen-målgivende.

Ti minutter før full tid fastsatte William Gjelsvik Tiller sluttresultatet til 9-4, selv om Thanem var kun et stolpetreff i å sikre en smått utrolig tosifret seier.

Neste kamp for G19-1 er borte mot Oppdal onsdag 5. september.

G19: Tiller IL 9 (4) - (4) 4 Meldal FK