Tiller har allerede slått Strindheim to ganger i år. Kommer nummer tre søndag ettermiddag?

Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
12 grader og skyet

Kampen oppdateres med mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter

De regjerende norgesmesterne ønsker Strindheim velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen, da en plass i kvartfinalen i J16-NM står for tur.

Tiller og Strindheim har lenge vært store rivaler på dette kullet, der det har vekslet mellom begge klubber om hvem som vinner den ene pokalen etter den andre.

Gjestene fra østsiden av byen var gjennom tre innledende kamper i mars og april for å komme til 8-delsfinalen. Først beseiret de Egge 2-1 på knepent vis, før Nessegutten ble slått hele 7-0 kort tid etterpå.

I kampen om en 8-delsfinaleplass hadde de få problemer med å overliste Langfjorden fra Møre og Romsdal, da det endte til slutt 5-1 i Strindheims favør.

Reglement - kjekt å vite:

- Kampen varer i to x 40 minutter, med 15 minutters pause mellom omgangene
- Lagene har sju innbyttere - fri bytter ut/inn
- Reglene for gule kort i denne årsklassen praktiseres også i NM (fem minutter karantene)
- Ved uavgjort etter full tid, spilles det to x 5 minutter ekstraomganger (ikke golden goal)
- Ved uavgjort etter ekstraomganger, avgjøres det på straffesparkkonkurranse; fem skudd hver, deretter en og en

Jevne oppgjør har bikket Tillers vei

Tiller er vant til å møte Strindheim hvert år. I årets sesong har det vært i 0. divisjon J17, der det så langt har blitt spilt to harde oppgjør. På Ruta Arena i første kamp vant Tiller 3-1, mens det ble en knepen 1-0-seier på TOBB Arena Sør rett før sommerferien.

Mange av spillerne på begge lag skal også i aksjon i J16-NM, og kan de regjerende norgesmesterne overraske nok en gang ved å ta seg til nok en kvartfinale?

På veien så langt har blåtrøyene slått ut Oppdal (8-4) og Clausenengen (6-0), og nå venter den klart tøffeste motstanderen så langt.

De blåkledde fra Tillerbyen er ventet å stille en komplett kamptropp bortsett fra Louisa Stuedahl, som er på skoletur og dermed ikke tilgjengelig til dette oppgjøret.