G19: Rindal/Surnadal 0 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Aug 2018

AMFI PARK (SURNADAL): Tillers juniorer var ustoppelige i bortekampen mot Rindal/Surnadal. De ga seg ikke før seks baller lå i motstanderens mål, og det kunne vært enda flere.

Gjestene feirer 1-0-målet.

Tiller G19 har virkelig funnet veien til målet. På sine seks siste obligatoriske kamper, har laget hele 38-1 i målforskjell.

Onsdag kveld gikk det drøyt ti minutter før Magnus Kristoffersen tråklet seg gjennom midtforsvaret og satte ballen forbi keeper. Noen minutter senere kom Roy Sneisen alene med keeper etter flott veggspill med Kristoffersen. Han gjorde ingen feil og økte til 0-2.

I en flott førsteomgang, hvor Rindal/Surnadal kun hadde én avslutning mot mål, hadde Tiller flust av sjanser. Det ble imidlertid bare to scoringer til før pause. Etter en drøy halvtime åpnet det seg en allé i hjemmelagets midtforsvar. Magnus Kristoffersen takket for invitasjonen, passerte midtstopperne og tuppet ballen i mål. Like etter kunne Fredrik Olufsen økt til 0-4, men hans fantastiske langskudd gikk dessverre stolpe ut.

Rett før pause snappet Roy Sneisen ballen fra keeper rett utenfor sekstenmeterstreken. Tross hardt press fra en forsvarer klarte han å sette ballen innenfor stengene, slik at Tiller kunne gå til pause med firemålsledelse.

Bunnsolid Tiller-forsvar

Aggressive nordmøringer forsøkte å kjempe seg inn i kampen i andre omgang, men de møtte veggen hver gang de nærmest seg Tillers forsvar. Heller ikke Tiller klarte å følge opp det gode spillet fra før pause. Pasningskvaliteten ble for lav i denne fasen av kampen, og det ble mye ”nesten”. Likevel hadde laget flere muligheter til å øke ledelsen.

Først da det gjensto rundt ti minutters spill, fikk Erik Arntsberg et flott gjennomspill fra Fredrik Olufsen. Han satte ballen elegant over keeper og i mål. Minuttet etter sto Arntsberg og Andreas Tran i scoringskø. Det ble imidlertid sistnevnte som fikk æren av å krone verket med Tiller-mål nummer seks denne kvelden.

Tiller G19 har virkelig funnet tonen på banen i løpet av de siste månedene. Laget er bunnsolid i forsvar, og onsdag hadde motstanderne praktisk talt ikke en eneste målsjanse. En kreativ og hardt arbeidende midtbane gjør sitt til at lagets giftige angrepsspillere får gode arbeidsforhold. Dette kan bli en artig høst.

G19: Rindal IL/Surnadal IL 0 (0) - (4) 6 Tiller IL
0-1 Magnus Kristoffersen 11'
0-2 Roy Nzui Sneisen 19'
0-3 Magnus Kristoffersen 31'
0-4 Roy Nzui Sneisen 44'
0-5 Erik Bartnes Arntsberg 78'
0-6 Andreas Fredagsvik Tran 79'