J19: Tiller 11 - 0 Byåsen KF

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller hadde ingen problemer med å overliste Byåsen nok en gang torsdag kveld.

Helblå jubelkveld.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk ut på banen med høy selvtillit foran sedvanlig mange tilskuere i solskinnet, og sagnet om "cup er cup" ble tidlig bekreftet denne torsdagskvelden.

Tiller kjørte over Byåsen etter noen urolige åpningsminutter, men forsøk fra Victoria Sande Petersen, Ina Sofie Rokne og Andrea Holm Aune ville ikke innenfor stengene.

Faktisk dro det så langt at Sara Bye-Andersen valgte å gjøre alt selv, men det ble kanskje litt for mange piruetter på vei fram mot mål at ubalansen tok over i skuddøyeblikket.

Etter 29 minutter smalt det imidlertid i nettmaskene, og det på lekkert vis. Rokne, fortsatt uten den C-en inngravert i skoene, sendte Sande Petersen alene gjennom, og på halv volley hamret hun inn 1-0 og årets første nettkjenning.

Solide målgivende pasninger

Og nå var hjemmelaget i helblått like farlig gode som norske jordbær i juni.

Det gikk ikke mange sekunder før Celine Kleiven Vevle leverte en strøken gjennombruddspasning til Sande Petersen, som var iskald alene med keeper og satte inn 2-0.

Kort tid senere sto det 3-0 på tavla. Andrea Holm Aunes lignende pasning til Sande Petersen så ut til å være i det optimistiske slaget, men i kveld hadde "Sande P" tatt på seg løpeskoene. I duell med keeper var hun først på ballen før hun rundet keeper og fikset enkelt 3-0.

Sande Petersen i storslag

Blåtrøyene bestemte seg i pausen for å fortsette i samme spor, og jaggu holdt de ord etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Sande Petersen ble firemålscorer da hun satte inn 4-0 på retur fra keeper på Holm Aunes langskudd, og det stoppet ikke der.

I det 58. spilleminutt raget Holm Aune høyest på en corner fra Tonje Gravdal - som en sprettball med mål og mening - og stanget inn 5-0 fra seks meter.

Fire minutter senere økte Tillers nummer 10 ledelsen til 6-0 med sitt sikre straffespark, og nå gikk det like varmt som kortterminalene på lille julaften.

Holm Aune med hattrick

Tiller stormet rett i angrep etter straffesparket, og Ida Skauge Stiles, kanskje den mest forbauset av dem alle, måtte strekke hendene i været da hun fikset 7-0 fra skrått hold - et lekkert skudd fulgt opp av en noe overraskende feiring.

Under 60 sekunder senere økte høydehopper Holm Aune ledelsen til 8-0 på nok et hjørnespark fra Gravdal, og nå var det vel ikke mange som trodde på borteseier denne kvelden.

Vi kunne også ha tatt med flere brente målsjanser i dette referatet, men vi skulle helst bli ferdige natt til fredag også...

Thale Hinsverk kunne juble over å ha kranglet inn 9-0 fra kloss hold etter en tredje Gravdal-corner med 20 minutter igjen å spille, før Synne Bye-Andersen og Ina Sofie Rokne fikk æren av både å punktere kampen og fastsette resultatet til hele 11-0.

Dermed er Tiller videre til 2. runde i J19-NM, som skal spilles innen torsdag 28. juni. Motstander og endelig tidspunkt er i skrivende stund ikke bekreftet.

J19: Tiller IL 11 (3) - (0) 0 Byåsen KF
1-0 Victoria Sande Petersen 29'
2-0 Victoria Sande Petersen 31'
3-0 Victoria Sande Petersen 35'
4-0 Victoria Sande Petersen 50'
5-0 Andrea Holm Aune 58'
6-0 Andrea Holm Aune (str.) 62'
7-0 Ida Skauge Stiles 63'