Tiller-trio scoret

Postet av Marius L. Larsen den 26. Apr 2018

Siri Oline Berg-Johansen scorte for Norge igjen, i tillegg til at det ble nettkjenninger for Andrea Sivertsen Broholm og Laura Gashi.

Fra kampen mot England. Siri på første rekke helt til høyre. Emilie og Andrea henholdsvis nummer to og tre fra venstre på samme rekke. Foto: Norges Fotballforbund.


De blåkledde fra Tillerbyen er godt representert på J16-landslaget i disse dager, der Siri Oline Berg-Johansen er tatt ut til å møte god motstand i deres åttenasjonersturnering i Italia.

I tillegg er også tidligere Tiller-spillere Andrea Sivertsen Broholm og Laura Gashi med i troppen, sistnevnte for aller første gang i norsk landslagsdrakt.

I løpet av de siste dagene har Norge spilt to av tre gruppespillkamper i turneringen, der Norge slo først Russland 4-1 på onsdag før de beseiret England 2-1 dagen etter.

Mot Russland scorte Gashi 2-0-målet mens Berg-Johansen var sikker alene med keeper og punkterte oppgjøret med sin 4-1-scoring kort tid før slutt, etter å ha kommet inn som innbytter i andre omgang.

Torsdagens duell mot England ble jevnere, der Broholm fikset 1-0 i første omgang. Berg-Johansen, Broholm og nok en tidligere Tiller-spiller Emilie Marie Joramo startet dette oppgjøret.


Gruppespillets siste kamp spilles mot Japan på lørdag, før det skal spilles finale eller plasseringskamp mot et av de andre nasjonene i den andre gruppa, USA, Iran, Italia og Slovenia.


Vi ønsker Tiller-kvartetten lykke til i de siste dagene av turneringen!


Fra kampen mot Russland. Laura i midten på første rekke. Foto: Norges Fotballforbund.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline