Kollaps i første test

Postet av Marius L. Larsen den 27. Feb 2018

UTLEIRA KUNSTGRESS (UTLEIRA 8 - 1 TILLER): Kvinnelaget gjennomførte en mildt sagt svak første treningskamp i 2018.

Mørk kveld på Risvollan.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk endelig gleden av å spille årets første treningskamp mandag kveld, rett etter vinterferien, men utfallet ble ikke akkurat like gledelig.

Selv om blåtrøyene leverte gode åpningsminutter, var det Utleira som tok ledelsen etter en misforståelse i bakre rekker etter 14 minutter.

I minuttene som fulgte ble Tiller knallhardt straffet etter nok en gang rot på egen halvdel og to gode langskudd, men Sandra Aardahl Gulstads herlige 1-4-redusering rett før pause ga Tiller en ny gnist.

Dessverre slukket gnisten tidlig i andre omgang, da Utleira økte ledelsen til 5-1. Utover i kampen mistet blåtrøyene grepet på det meste, og vertene vant til slutt 8-1.

Dette sa hovedtrener Pål Nyheim i en kort kommentar etter kampslutt:

- Det som kunne gå galt i dag, gikk galt, dessverre. Vi prøvde nye taktiske varianter som ikke funket, og flere spillere ble testet i andre posisjoner. Kanskje ble det for tøft å starte opp med kamp rett etter en uke vinterferie. Nå må vi uansett løfte oss alle sammen videre i vinterens treningskamper, og vi får ny sjanse på søndag. Dette skal vi ikke være bekjent av.

Neste kamp er mot Malvik i OBOS Cup kvinner søndag 4. mars kl.19.30 i Abrahallen.