Kategori

Vellykket avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 19. Des 2017

NM- og KM-vinnerne var samlet til en hyggelig avslutning under flotte omstendigheter mandag kveld.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Tiller samlet mandag kveld 28 spillere født i 2000-2003 som har blitt norgesmestere samt kretsmestere i både J15 og J17-serien, der feiringen av en smått utrolig fotballsesong var lagt til Quality Hotel Panorama på Tiller.

Samtlige spillere, trenere og øvrig støtteapparat var lekkert pyntet til en spesiell kveld i godt selskap, og den to og en halv times festen inneholdt en god to-retters, flere taler og mange kåringer.

Hver spiller mottok en flott diplom og pins fra NFF Trøndelag som bevis på stolte kretsmestere, der de kom fram i tur og orden for å få sin heder.

Blant taleholderne var styret v/ Marius Larsen, som hadde blitt invitert til avslutningen av laget, og ytterligere gratulasjoner for en vill 2017-sesong var på sin plass. Samtidig fikk laget en påskjønning fra klubben som ble overrakt etter talen.

'02-kaptein Andrea Sivertsen Broholm holdt en rørende tale om lagets herlige individualister som kanskje ikke overraskende har ført til at dette året ble et for minneboka, og hovedtrener Geir Arne Kristiansen mimret tilbake på ni år med stor aktivitet.

Den kommende Trondheims-Ørn-assistenten minnet også samtlige til stede om at hans engasjement for Tiller i 2018 vil være minst like stort.

Emilie Marie Joramos 2-1-scoring i J16-NM-finalen mot Stabæk ble kåret til Årets øyeblikk blant mange store, mens Siri Oline Berg-Johansen, som slet seg tilbake til treningsfeltet etter en noe skadeplaget vår, ble Årets nykommer.

Marie Methi, som for tiden er nyoperert og fast bestemt på å komme tilbake på fotballbanen tidlig i 2018, ble kåret til Årets spiller av spillerne selv.

Da kvelden nærmet seg slutten, var det selvfølgelig duket for et lagbilde eller tre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.