G13: Tiller 4 2 - 0 Kattem 2

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): G13 er kretsmestere etter å ha slått Kattem i en spennende finale lørdag ettermiddag.

Herlig jubel etter 2-0-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet KM-finalen med en storoffensiv, og de kunne ha tatt ledelsen i løpet av de første minuttene, men stolpene var i veien.

Etter 12 minutter ble det derimot jubel for Tiller. Et hjørnespark fra Jonas Sandvik traff en motspiller før ballen gikk rett i mål til 1-0, og nå var blåtrøyene virkelig i siget.

Kattems keeper hadde flere gode redninger, og i tillegg måtte hvittrøyenes forsvarere steppe opp på målstreken for å avverge flere skuddforsøk.

Kattem var heller ikke ufarlige utover i omgangen. Deres største sjanse var alene med Tiller-keeper Sondre Henriksen, men en mesterlig redning fra kloss hold hindret utligning.

Rett før pause trodde Kattem at de hadde utlignet til 1-1 etter at et innkast gikk rett i mål, men dommeren blåste korrekt for indirekte frispark til Tiller.

Iskalde Bjørgmo doblet ledelsen

Det var en jevn åpning på andre omgang, der Kattem hadde ballen mest, men Tiller hadde de største sjansene. Etter 48 minutter kom Sandvik alene med keeper, men Kattems målvakt reddet.

Redning ble det derimot ikke seks minutter senere. Sebastian Lien Bjørgmo stormet fremover, og alene med keeper sendte han ballen iskaldt forbi og i mål til 2-0 for Tiller.

Kattem fortsatte å ha ballen en del i sluttminuttene, men det var Tiller som skapte de største sjansene uten uttelling.

Finalen ebbet ut i 2-0-seier til Tiller, som med dette kunne juble over å ha blitt kretsmestere!