J17: Tiller 3 - 1 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Et ungt og forskjellig sammensatt Tiller-lag ga blaffen i omstendighetene, og seiret over et godt Charlottenlund-lag lørdag ettermiddag.

Jubel etter 1-0-scoringen til Sara Bye-Andersen. Foto: Marius L. Larsen.

Det var ikke bare-bare å stille et slagkraftig mannskap i dagens 0. divisjonskamp i J17-klassen, ettersom storparten av '02/'03-årgangen deltar i finalespillet i Adidas Cup på Gjøvik, men de blåkledde fra Tillerbyen var klar: en herlig miks av spillere født i '00 - '04 samt kvinnetrener Pål Nyheim var klare for å kjempe om tre poeng.

Og kjemping skulle det bli nok av.

Etter fem minutter kunne og kanskje burde Marita Olsen ha sendt Tiller i føringen etter et frispark fra Kaisa Øien Aune, men styringen fra fem meter snek seg på feil side av målet.

I det 18. spilleminutt fikk Charlottenlund to sjanser på 30 sekunder. Først reddet Tiller-keeper og dagens kaptein Marthe Jakobsen på sedvanlig mesterlig vis alene med gjestenes angriper, og deretter hamret en grå- og rødkledd spiller ballen i tverrliggeren.

Men etter 24 minutter smalt det i nettmaskene. En fremadstormende Sara Bye-Andersen sendte Tiller i føringen med sin 1-0-scoring, og kort tid etterpå styrte Tiril Olsen inn 2-0 på et hjørnespark som ramlet ned på bakre stolpe.

Straffet seg ikke

Kvarteret etter hvilen økte Siri Berg-Johansen ledelsen til 3-0 etter å ha vært iskald alene med keeper, og det var et svært energifyllt Tiller-lag som styrte andre omgang, selv om også Charlottenlund hadde sine muligheter.

Men Tiller hadde Jakobsen bakerst som ved flere anledninger hindret redusering med sine utrusninger og redninger, men hun kunne ikke gjøre noe med at Charlottenlund fikk sitt eneste mål helt på tampen.

Kun få minutter etter at Bye-Andersen sendte ballen like utenfor stolperoten i duell med keeper, fikk bortelaget straffespark etter en hands i feltet. Fra ellevemetersmerket gjorde de ingen feil, og fastsatte dermed sluttresultatet til 3-1 i favør Tiller.

PS! J13-spillerne Maria Høvik og Synne Aunehaugen fikk sin J17-debut i dag, og de gjorde sine saker aldeles strålende! Vi gratulerer med debuten og en kjempekamp!

Dette betyr at Tiller klatrer helt til topps i J17 0. divisjon med kun to kamper igjen å spille.

Neste serierunde er mot Verdal lørdag 7. oktober kl.14.00 på TOBB Arena.

J17: Tiller IL 3 (2) - (0) 1 Charlottenlund SK
1-0 Sara Bye-Andersen 24'
2-0 Tiril Olsen 27'
3-0 Siri Oline Berg-Johansen 55'
3-1 (str.) 80'