J17: Tiller 1 - 1 Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tiller har fremdeles overtaket på 0. divisjon etter 1-1 mot serieleder Utleira tirsdag kveld.

Tiller jubler over en tidlig 1-0-scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for en spennende og høyinteressant toppkamp mot serielederen denne tirsdagskvelden, og det var hjemmelaget som åpnet best.

Før sju minutter var spilt fikk Hege Snåsøy Hovdahl en stor mulighet etter et godt angrepsspill på høyresiden, men fra ti meter og relativt upresset hold strøk skuddet feil side av stolperoten.

Men fire minutter senere ble det jubel. Rett etter at Utleira fyrte av sitt første skudd på mål i kampen, stormet Tiller i angrep, og det endte med at Synne Bye-Andersen kom alene med keeper. Der var hun iskald og chippet lekkert inn 1-0.

Kort tid etterpå fikk Utleira en stor mulighet, men skuddet fra 18 meter ble mesterlig reddet av Tiller-keeper Marthe Jakobsen via tverrliggeren.

Tverrligger det nærmeste

Men noe var i gjære.

I det 24. spilleminutt kom gjestene alene gjennom, og i duell med Jakobsen satte Utleira-angriperen ballen i mål til 1-1.

I minuttene mot pausene kunne både Vilde Winge Kristiansen og Marita Olsen ta tilbake ledelsen, men iherdig forsvarsarbeid hindret begge to sine forsøk fra kloss hold.

Etter sidebytte handlet det meste om Tiller.

Louisa Stuedahls skudd rett innenfor 16-meteren ble godt reddet av de oransjkleddes keeper, mens Sara Bye-Andersens forsøk alene med sisteskansen endte med et skudd midt på.

Både Stuedahl og Synne Bye-Andersen fikk hver sin mulighet nesten rett etter hverandre, men igjen var Utleiras målvakt i veien for hjemmelaget.

Åtte minutter før full tid hamret Kaisa Øien Aune et frispark fra 38 meter rett i tverrliggeren, og det var det nærmeste Tiller kom et vinnermål.

Det endte 1-1 i toppoppgjøret, noe som nå fører til at Tiller fremdeles har alt i sin hule hånd. De ligger i skrivende stund på 3. plass på tabellen, men kun to poeng bak Utleira, som har en kamp mer spilt.

Neste kamp for J17-1 er foreløpig satt til lørdag 23. september kl.14.00 mot Charlottenlund på TOBB Arena.

J17: Tiller IL 1 (1) - (1) 1 Utleira IL
1-0 Synne Bye-Andersen 11'