Leik 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2017

KORSVEGEN KUNSTGRESS (KORSVEGEN): Kvinnelaget kjempet hardt, men vant fullt fortjent over Leik torsdag kveld.

Sara Bye-Andersen (t.h.) jubler sammen med kaptein Tonje Gravdal etter sin 1-3-scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen kom rett ut av startblokkene i åpningsminuttene, til tross for at flere feilberegnet tidsbruket på kjøreturen ut til Korsvegen og nesten-Hølonda, og det var i praksis bare ett lag på banen.

Både Kaisa Øien Aune og Celine Kleiven Vevle hadde sine skuddmuligheter, men etter 12 minutter ble det endelig jubel for gjestene fra byen. Et hjørnespark fra Øien Aune endte tilbake til takeren, hun slo hardt inn i feltet igjen og der dukket Vevle opp og styrte inn 0-1 fra kloss hold.

Men fem minutter senere utlignet Leik på sin første sjanse i kampen. Et innlegg fra høyre gikk gjennom alt og alle før en spiller på bakre stolpe kunne sette inn 1-1.

Heldigvis for blåtrøyene, fortsatte de å styre kampen.

Etter 24 minutter, kun sekunder etter at Marita Olsens heading ble reddet på strek, fikset Ina Sofie Rokne en ny ledelse da hun satte inn 1-2 fra nært hold på Sandra Aardahl Gulstads smarte innlegg fra høyre.

Bye-Andersen skapte ro i rekkene

Andre omgang fortsatte der den første slapp, og de hadde ikke spilt mange minutter etter sidebytte da kaptein Tonje Gravdal hamret ballen i kryssfestet før Vevles forsøk alene med keeper ble utrolig nok reddet på streken.

I det 65. spilleminutt trodde alle at Stephanie Johansen hadde økt ledelsen til 1-3, men returen hun satte i mål etter et stolpetreff ble annulert for offside.

Men åtte minutter senere kunne den noe glisne tribunen på Korsvegen kunstgress juble over et herlig 1-3-mål. Sara Bye-Andersen fosset i bakrom, fintet bort en motspiller med en lekker førstetouch før hun lobbet over en utrusende keeper og i mål. Et typisk Sara-mål, altså.

Selv om Leik hadde noen farlige langballer i sluttminuttene, der årvåkne og noe stivfrosne keeper Marthe Jakobsen var raskt ute og avverget, var det Tiller som var nærmere 4-1 enn Leik var redusering, men udyktighet på siste tredjedel får ta skylda for at det ikke ble flere scoringer.

Kampen ebbet ut i en 3-1-seier til Tiller, som nå mangler kun to seiere på sine tre siste kamper for å rykke opp fra 4. divisjon.

Neste kamp er mot Brekken fredag 22. september kl.19.00 på TOBB Arena.